• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.05.2021

10:45

KAŽU DA SE ZA OVE MOMENTE ŽIVI - Ceca snimila najemotivniji momenat sa unukom Željkom! Srce da vam se istopi /VIDEO/

Estrada

KAŽU DA SE ZA OVE MOMENTE ŽIVI - Ceca snimila najemotivniji momenat sa unukom Željkom! Srce da vam se istopi /VIDEO/

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović objavila je na društvene mreže dirljivi snimak sa unukom Željkom.

Na snimku se vidi kako se mali Željko uspavao u naručju pevačice i ispustio cuclu, a ona se sve vreme smeškala i snimila je svaki trenutak.

Foto: printscreen

Ceca sa unukom

Cecin Instagram sada je pun fotografija i snimaka sa malim Željkom, pa se vidi da pevačica koristi svaki slobodni trenutak za igranje sa njim.

Podsetimo, nedavno je Anastasija objavila snimak na kom se čuje Cecin razgovor sa Veljkom Ražnatovićem, gde mu govori da nije baba Željku.

"Nisam mu ja baba! Ima da me zove Svetlana kao ti", naglasila je pevačica i nasmejala sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija