• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

20.05.2021

11:53

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ U BIKINIJU POKAZALA IZVAJANO TELO U 39. GODINI! Voditeljka u prvi plan stavila nove bujne grudi /FOTO/

Estrada

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ U BIKINIJU POKAZALA IZVAJANO TELO U 39. GODINI! Voditeljka u prvi plan stavila nove bujne grudi /FOTO/

Podeli vest

Dušica Jakovljević otputovala je na kraći odmor u Grčku, a sa plaže se odmah javila na Instagramu i ispozirala u kupaćem kostimu.

Posle dužeg vremena, i voditeljka Zadruge je spakovala kofere čim su se otvorile granice, pa sada uživa na moru, ali još uvek nije otkrila s kim je otputovala.

Foto: printscreen

Dušica Jakovljević

Objavila je slike i snimke na kojima je pokazala da uživa, a pozirala je bez šminke u crnom dvodelnom kupaćem koji je u prvi plan istakao njeno bujno poprsje, a vide se i tetovaže u predelu butina.

Foto: printscreen

Dušica Jakovljević

Poznato je da je voditeljka častila sebe uvećanjem grudi za 40. rođendan, u novembru prošle godine, pa je leto dočekala spremnije nego ikad, ali i zadovoljnije, budući da osmeh s lica ne skida.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 2 godine

Došlo je vreme da u garderoberu drže po nekoliko para grudi kako bi odgovarale uz haljinu. Nećeš smeti pored nje da zapališ cigaretu jer ako plane plastika nema gašenja.

Roko Prč

pre 2 godine

Nekada su devojke i žene imale grudi za ceo život, za sve radne dane i praznike. Sada se grudi kupuju za rođendane, šopingovanje, odlaske na splavove, berbu kukuruza, svadbe i sahrane...U veoma bliskoj budućnosti neke dame će raditi poneki par na leđima, stomaku, dupetu, čelu - gde god ima slobodnog prostora. Opet će se naći neki koji će takve stvari hvaliti i isticati "lepotu" dela PVC industrije i nekih "Srba" - masera, priučenih estetskih hirurga sa ordinacijama u Beću i drugde. Da je ovoj izvaditi svu plastiku iz raznih delova tela, ličila bi na Popajevu Olivu na kojoj su deca uradila crteže na času likovne nekulture.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija