• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

20.05.2021

16:32

CECA RAŽNATOVIĆ SE OGLASILA PRED VEČERAŠNJI NASTUP URAGANKI! Folk diva nije krila ODUŠEVLJENJE - evo šta im je POŽELELA!

Estrada

CECA RAŽNATOVIĆ SE OGLASILA PRED VEČERAŠNJI NASTUP URAGANKI! Folk diva nije krila ODUŠEVLJENJE - evo šta im je POŽELELA!

Podeli vest

Najveća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prokomentarisala je žensku grupu "Hurricane" koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.

Uoči njihovog nastupa koji ćemo pratiti večeras, Ceca je pozvala sve fanove ovog takmičenja da glasaju za naše talentovane devojke i uputila im poruku.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović

- Loko, loko mi se jako dopada. Devojke imaju hit bez obzira na plasman. Prelepe su, prezgodne i svim srcem navijam za njih - rekla je muzička zvezda.

Foto: printscreen

Hurricane

- Treme nema. Možda malo pozitivne, ali to je ono što nam dodatno daje energiju da budemo još bolje. Drago nam je da se ljudima svidelo to što su mogli da vide, nadamo se da će reakcije biti još bolje kada svi vidite ceo nastup večeras. Cela delegacija Srbije gledala je prvo polufinale iz našeg hotela na RTS Planeti na velikom video bimu, navijali i interno pogađali ko ulazi u finale. Sviđaju nam se sve pesme, ova godina je jaka i zaista je teško izdvojiti samo jednu - rekle su devojke iz grupe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija