• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2021

07:16

ŽENA GODINAMA PLAĆALA OGROMAN RAČUN ZA STRUJU, a onda je usledio neverovatno otkriće

Estrada

ŽENA GODINAMA PLAĆALA OGROMAN RAČUN ZA STRUJU, a onda je usledio neverovatno otkriće

Podeli vest

Nataša Prins svakog meseca dobijala je ogroman račun za struju. Nikako nije mogla da shvati o čemu je reč, sve dok jedan od majstora nije video o čemu je reč.

Mlada mama ispričala je da je njen račun za struju bio ogroman, ali da joj nikako nije bilo jasno kako je moguće da njeno domaćinstvo potroši toliku količinu energije.

- Menjala sam čak i dobavljače električne energije, ali se ništa nije promenilo. Nekada sam morala i da pozajmljujem novac kako bih isplatila svoj dug. Bilo je nepodnošljivo - ispričala je Nataša.
Konačno, jednog dana je došao električar koji je shvatio o čemu je reč.


- Detaljno je pregledao moj ormarić i primetio da u njemu postoje žice koje ne bi trebalo da budu tu. Obavio je ispitivanja i shvatio da je ustvari moje brojilo povezano tako da na moj račun stižu kilovati koji su potrošeni u zajedničkim prostorijama u celoj zgradi! - rekla je ona i dodala:


- To je značilo da sam sama sve vreme plaćala zajedničku struju za zgradu, zbog čega mi je račun bio ogroman. Na sreću, ovaj majstor me je spasio i njihova ekipa je otklonila kvar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija