• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

31.05.2021

08:10

POLITIČKI MOČNIK PREŠAO POLA SVETA KAKO BI VIDEO KIJU KOCKAR! Pevačica  ga zaludela svojim izgledom!

Estrada

POLITIČKI MOČNIK PREŠAO POLA SVETA KAKO BI VIDEO KIJU KOCKAR! Pevačica ga zaludela svojim izgledom!

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da je Kija Kockar bila u šemi s jednim od najjačih političkih moćnika u Srbiji

Kako domaći mediji prenose, on je toliko odlepio za pevačicom da joj je, nakon što su se upoznali, platio aranžman na Maldivima, a da to nije ni znala.

Foto: instagram/kijakockar

Kija Kockar

Naime, s njom su iz agencije kontaktirali i saopštili joj da joj je ceo paket uplaćen i da je potrebno samo da spakuje stvari u kofere i ponese pasoš. Ovaj moćnik je želeo da bude sa njom daleko od očiju javnosti, pa je avionom odleteo na ovu egzotičnu destinaciju, dok je ona otputovala redovnim letom. Sa sobom je povela i drugaricu. Prema našim saznanjima, zbog obaveza koje je imao u državnom parlamentu, on se na tom mini-letovanju nije zadržavao kako niko ne bi posumnjao da se baškari o državnom trošku.

Foto: printscreen tvin

Kija Kockar

I sama Kija je bila iznenađena kada joj se javio sa ove popularne destinacije, gde uglavnom letuju zaljubljeni i bračni parovi. I tamo se trudio da bude neprimetan kako ih niko ne bi uslikao. Bukvalno ni na plažu nije izlazio. Sve je isplanirao do najsitnijih detalja i nakon tri dana se vratio svojim obavezama, a ona je ostala da se baškari sa prijateljicom. Naravno, redovno je objavljivala fotografije, selfije i snimke, ali samo sa prijateljicom. Tada niko nije ni posumnjao da je ona zapravo mezimica uticajnog političara.

Foto: TV Pink printscreen

Kija Kockar

Da je u šemi sa pevačicom, prvi su posumnjali njegovi koalicioni partneri, kojima je o njoj sve najlepše pričao. Hvalio je na sva usta kako je lepa, zgodna i kako ume da se ponaša. Ko god bi rekao neku ružnu reč o njoj, taj moćnik bi ga prekorevao i stao na njemu stranu. Svima je bilo jasno da se među njima nešto dešava nakon emisije u kojoj su zajedno gostovali. On je mesecima bio očaran njom i na sve načine je pokušavao da je osvoji. Doduše, u početku mu to nije pošlo za rukom, jer Kija nije želela da se petlja sa ljudima iz politike, ali on je bio toliko fin prema njoj, pa mu je pružila šansu. To je kratko trajalo, jer je ona shvatila da za nju to nije ljubavna priča u kojoj želi da bude i dala mu je šut-kartu. Ostali su u korektnom odnosu i ni jednom ni drugom ne ide u korist da se zna za njihovu tajnu vezu.

Foto: instagram/kijakockar

Kija Kockar

Za razliku od prethodnog puta, kada nam se Kockareva javila na telefon i porekla naša saznanja, juče je sve vreme bila nedostupna za komentar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija