• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

01.06.2021

12:26

HARIS DŽINOVIĆ DAO ČAK 7.000 EVRA ZA JEDAN DETALJ NA NOVOJ LUKSUZNOJ VILI! Niko nije mogao ni da pretpostavi o čemu se radi!

Estrada

HARIS DŽINOVIĆ DAO ČAK 7.000 EVRA ZA JEDAN DETALJ NA NOVOJ LUKSUZNOJ VILI! Niko nije mogao ni da pretpostavi o čemu se radi!

Podeli vest

Haris Džinović za sve pare uživa u velelepnoj vili od 930 kvadrata, koja je koštala više od dva miliona evra, a koju je gradio pune četiri godine na Senjaku.

Pevač, po svemu sudeći, najviše voli da se brčka u đakuziju na prostranoj terasi, koji, prema saznanjima domaćih meija, košta čak 7.000 evra.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Vila Harisa Džinovića

Iako imaju ogroman bazen, izgleda da pevač voli da mu topla voda brboće oko tela, pa je zato ovaj skup komad poručen iz inostranstva i na njega se čekalo oko dva meseca.

Harisova vila izgleda impoznatno, a ista je već dugo predmet interesovanja javnosti.

Foto: tv pink printscreen/paparazzolov

Vila Harisa Džinovića

- Enterijer je gotov, pitao sam se i ja bogami oko uređenja, kako se neću pitati. Svi ti koji se ne pitaju su pali pod uticaj žena. Žena ako vodi sve, onda je to... Ne može ona baš da bude kapiten tima i da vodi sve. Uopstalom, ako može i ako je sposobna, evo kapitenska traka odmah, nek vodi i mene i porodicu, najsrećniji bih bio - kazao je Džinović nedavno za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 2 godine

Kad sam pročitao prvi red naslova odmah sam pomislio da je pare dao nekom bolesnom detetu za lečenje medjutim već drugi red je opravdao moju sumnju u to. A koliko li je bolesne dece platilo kartu za koncert ili kupilo CD.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija