• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2021

07:40

PEVAČICA OBJAVLJUJE ŠOKANTNU AUTOBIOGRAFIJU! Dara Bubamara PRIZNALA da joj žena OVOG pokojnog pevača POMAŽE!

Estrada

PEVAČICA OBJAVLJUJE ŠOKANTNU AUTOBIOGRAFIJU! Dara Bubamara PRIZNALA da joj žena OVOG pokojnog pevača POMAŽE!

Podeli vest

Dara Bubamara piše knjigu o svom životu, u kojoj će otkriti sve tajne sa estrade!

Folkerki će oko autobiografije "Moji principi" pomoći njena dobra prijateljica i sugrađanka Olivera Balašević, supruga pokojnog muzičara Đorđa Balaševića.

Ideja sa Mikonosa

Bubamara kaže da joj je ideja o pisanju knjige pala na pamet na jednom letovanju.

- Pretprošle godine na Mikonosu pomislila sam: "Bože, kada bih ja napisala knjigu, pa to bi ispao opšti haos!" Zvala bi se "Moji principi". Nisam odmah počela da pišem zbog korone, ali sada je pravo vreme da se bacim na autobiografiju. Pričala sam sa Oliverom Balašević i obećala je da će mi pomoći. Nas dve se družimo, tako da verujem da će mi dati korisne savete - priča pevačica.

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara pozira

Dara tvrdi da će mnoge njene kolege zaboleti glava od onoga što bude otkrila u svom prvencu:

Olivera promoviše
svoj prvi roman

Olivera Balašević, udovica poznatog kantautora, nedavno je objavila svoju prvu knjigu "Planeta dvorište". Otkako je Đole preminuo u februaru, Olja obilazi Srbiju i promoviše knjigu. Poslednje druženje s publikom imala je 1. juna u Subotici.

Folk zvezda je dugogodišnji prijatelj sa Balaševićevima, a sa njihovim ćerkama Jovanom i Jelenom je i odrasla u Novom Sadu. Zbog toga je odlučila da potraži Oliverinu pomoć.

- Neću navoditi nikakva lažna imena u knjizi, kao što neki rade! Biću iskrena i otkriću sve ono što ljudi ne znaju o meni, ali i o pojedinim mojim kolegama. Ma sve ću ih imenovati, napraviću pravi bum! Mnogi od njih trebalo bi da se plaše moje autobiografije. Sigurna sam da se pojedinci već tresu, ali neka ih. Kao što neću da lažem o sebi, tako neću ni o svojim kolegama. Takva sam, ili radim nešto do kraja ili ne radim uopšte. Olivera će mi pomoći da sve to lepo sročim!

Foto: printscreen

Dara gostuje u emisiji

- Prijatelj sam cele porodice Balašević, oni su moji Novosađani. Đole je mnogo voleo i poštovao moju pokojnu majku. Sa Oljom sam bila i ostala u kontaktu. Ona je divna osoba. Mnogo mi je teško što je ostala bez Balaševića - kaže Bubamara.

Lukasovim stopama

Dara nije jedina estradna zvezda koja je rešila da svoj život stavi na papir. Pre nje to je uradio i Aca Lukas, koji je poverio novinaru i književniku Vanji Buliću da napiše necenzurisanu biografiju o njemu, koja će najverovatnije kasnije biti pretočena i u film.

Foto: printscreen instagram

Dara i Toni se ljube


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija