• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

10.06.2021

18:27

ŽESTOKO JE KRITIKUJU! Rada Manojlović poslala PORUKU svim hejterima: NEĆU DA SE SKINEM GOLA DA BIH ZADOVOLJILA LJUDE!

Estrada

ŽESTOKO JE KRITIKUJU! Rada Manojlović poslala PORUKU svim hejterima: NEĆU DA SE SKINEM GOLA DA BIH ZADOVOLJILA LJUDE!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović često je bila na meti kritika kada je njen stajling u pitanju.

Radu ne pogađaju negativni komentari na račun njenog izgleda jer, kako kaže, oblači se onako kako njoj to odgovara.

- Imala sam ja razne stiliste i kreatore, ali ako osetim da ja u toj emisiji nisa bila ja, jer me je nešto stezalo i ako nemam slobodu da napravim neki pokret, ako me to ograničava, džabe što je prelepo, ako nemam svoju energiju. Sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta… Ja sam u nekom drugom vremenu odrastala i imala idole, a tada je stvarno bilo mnogo bitno imati pesme i to je bilo dovoljno da budeš popularan. Smatram da ne treba da se skinem gola da bih zadovoljila svoju publiku, mislim da oni od mene očekuju pesmu - rekla je pevačica.

Foto: printscreen

Rada gostuje u emisiji

Rada se dotakla i ovogodišnje sezone „Zvezde Granda“, ali i stručnog žirija

- Pogledam ponekad… Imam jednu komšinicu koja baš strastveno gleda i toliko pojača da ja i kada ne gledam, čujem. Ne znam baš svakog, ali predobro pevaju. e znam, nisam nešto fan tog mentorstva. Ne volim da mi neko nešto priča. Ja sam devica, a ti devici ništa ne možeš da objasniš i u glavu da joj utuviš. Ja danas hoću tako ili nikako. Sećam se kad sam se ja takmičila, kako se probudim tog dana, tad smislim koju ću pesmu i to je mog tatu izluđivalo. Uvek je govorio: "Ne možeš tako da ideš, čupava, nespremna, nisi uvežbala". Ja kažem: "Znam, ali meni se to danas baš tako radi". Ja sam od trenutka, kako mi dune taj dan, ali opet znam i koliko mogu - rekla je Rada.

Foto: printscreen instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija