• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

12.06.2021

11:57

RAZMENJIVALI SMO NEŽNOSTI U KOMBIJU! ŠOK priznanje naše pevačice: Ne znam kako sam IZDRŽALA...

Estrada

RAZMENJIVALI SMO NEŽNOSTI U KOMBIJU! ŠOK priznanje naše pevačice: Ne znam kako sam IZDRŽALA...

Podeli vest

Jedan od najskladnijih estradnih parova Aleksandra Ilića i Biljanu Jevtić često viđamo zajedno, a njihova ljubavna priča je i te kako zanimljiva. Kako kažu, zavoleli su se na prvi pogled, a zajedno su prošli mnoge izazove, uspone i padove.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio. Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je Aca Ilić.

Foto: Printscreen You Tube

Biljana Jevtić i Aca Ilić

Deset meseci ga čekala iz vojske

Prvi poljubac se desio u kombiju, a oni ne kriju da je početak njihove ljubavi obeležila i ljubomora.

- Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana za "Gloriu" svojevremeno.

Oni i sada uživaju u srećnom i ispunjenom braku, a medijske stupce nikada nisu punili svađama i skandalima.

Foto: Printscreen You Tube

Biljana Jevtić i Aca Ilić

- Aca je idealan muž pre svega zbog toga što je divan, pažljiv i emotivan čovek koji je privržen porodici, zbog toga što je druželjubiv i što ne zaboravlja važne datume - rekla je Biljana za medije.

Folk pevač je otkrio da mu se tokom dugogodišnje karijere nikada druga žena nije toliko dopala da bi zbog nje ostavio suprugu.

- Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim “jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja”, ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo. U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče. U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe - kroz osmeh je ispričao Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija