• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

13.06.2021

14:45

SESTRE RODIĆ POKREĆU NOVI BIZNIS! Godinama su radile u klanici za PILIĆE, a sada će se baviti OVIM poslom - nikada ne biste pogodili ŠTA JE U PITANJU!

Estrada

SESTRE RODIĆ POKREĆU NOVI BIZNIS! Godinama su radile u klanici za PILIĆE, a sada će se baviti OVIM poslom - nikada ne biste pogodili ŠTA JE U PITANJU!

Podeli vest

Svastike Veljka Ražnatovića, Bojana i Nataša Rodić, su od malih nogu radile u porodičnoj klanici, a sada su otkrile da pokreću sopstveni biznis.

Nataša i Bojana će se otisnuti u dizajnerske vode i kreirati odeću za mlađe devojke koju će prodavati preko Instagrama.

- Istina je, Bojana i ja pokrećemo novi biznis i veoma smo uzbuđene zbog toga - rekla je Nataša Rodić i nastavila:

Foto: printscreen

Bogdana, Bojana i Nataša Rodić

- Vredno smo radile na tome i posvetile smo se do najsitnijih detalja svakom komadu ponaosob. Ne želim da otkrivam detalje jer je prerano, ali ako sve bude po planu, uskoro ćete videti na čemu smo Bojana i ja radile u poslednje vreme.

Inače, njihova baka ne krije koliko je ponosna na njih.

- Kad dođe vreme klanja pilića, sve tri su uključene, sve radimo skupa. Drago mi je što su ih moj sin i snaja tako vaspitali i izveli na pravi put. Od malih nogu se znalo, kad se radi - radi se, ali i za uživanje se nađe vremena. Ja ih volim najviše na svetu, one su za mene svetinje - zaključila je ponosna baka svojevremeno za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aurora12

pre 2 godine

Svuda u svetu, da bi bio dizajner odece moras da imas talenat i zavrsis skole, a u Srbiji, koljes pilice, kopas kukuruz, radis sve da dodjes do para, ne biras, a posle kada imas pare biras zanimanje. Dno dna

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija