• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

03.07.2021

15:07

ČIM JE KORONA POPUSTILA, SPAKOVALE SMO KOFERE! Poznati otišli na more - Sofija i Luka na Ibici iznajmili jahtu, Anastasija tek treba da putuje, a ONA JE U EGIPTU /FOTO/

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ČIM JE KORONA POPUSTILA, SPAKOVALE SMO KOFERE! Poznati otišli na more - Sofija i Luka na Ibici iznajmili jahtu, Anastasija tek treba da putuje, a ONA JE U EGIPTU /FOTO/

Podeli vest

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović za nekoliko dana otputovaće na godišnji odmor, a sa nestrpljenjem iskečuje trenutak kada će se sunčati i uživati na plaži

- Ako me pitate koje godišnje doba više volim, onda je to svakako leto. Imala sam tu sreću što sam za vreme korone bila u Novom Sadu, te sam veći deo vremena provodila u dvorištu - kaže Anastasija i dodaje da je korona uticala na nju kao i na sve ljude širom sveta.

 

 

- Promenila je način razmišljanja, da se više ne opterećujemo toliko nebitnim stvarim i da nam je zdravlje prioritet, kao što uvek i treba da bude. Naučila nas je da ne možemo sve da planiramo i organizujemo unapred. Zato svaki trenutak koji provedemo sa dragim ljudima treba da cenimo- kaže Anastasija, koja je pre nekoliko nedelja boravila i na Maldivima.

Atraktivna manekenka Sofija Milošević u pratnji nevenčanog supruga Luke Jovića otputovala je na Ibicu. Tim povodom iznjamili su luksuznu jahtu, kako bi obilazili plaže i uživali u čarima ovog mesta.

- Zbog poslovnih obaveza mog supruga, prinuđeni smo da tako i planiramo odmor. Korona nas je sve usporila, pa popuštanje mera smo svi iskoristili da odemo negde na odmor. Mi smo odabrali Ibicu, a kada ste sa porodicom to je neprocenjivo. Uživam sa sinom, a Luka mi dosta pomaže, tako da je ovo za mene pravi raj. Ja sam neko ko je uvek želeo da sve bude po PS-u, ali nas je korona dementovala i sada uživamo u svakom danu- kaže Sofija koja dodaje da joj Luka uvek dodeljuje komplimente.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

- Luka je pažljiv i srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe. Divan otac, pažljiv partner, što meni daje vetar u leđa da budem, zahvaljujući sinu i njemu, još bolja. Ne mogu da izdvojim nijedan kompliment posebno jer svaki dobijen od njega je meni najdraži- naglasila je ona.

Lepa pevačica Sara Jo, privlači pažnju kako svojim glasom, tako i izgledom. U poslednje vreme je možemo videti u atraktivnim kombinacijama, pa smo je pitali kako na to reaguje njen izabranik Milko Babić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

- Dečko više voli moje kućno izdanje, ali mu se i ovo dopada- rekla je kroz osmeh Sara Jo.

Pandemija korona virusa uticala je na njenu branšu.

- Mnogo se isticalo da su bile radikalne promene tokom korone i karantina. Ono što sam ja izvukla kao pouku jeste da ne možeš savršeno da organizuješ vreme i da računaš da će to biti tako kako si zamislio. Svi se iz mog okruženja šale na račun mog planera što volim svaki dan u minut, štreberski, da isplaniram. Da iskoristim čak i slobodno vreme. A onda se desila korona i sve je palo u vodu. To je prvo malo drastičnije sočavanje sa realnošću. Dosta mi je pomoglo da promenim pogled na određene stvari u vezi sa organizacijom- iskrena je ona.

Sara je nedavno bila na festivalu u Hrvatskoj, gde je i odmarala nekoliko dana, kao i u Crnoj Gori.

- Akcenat je više bio na društvenim mrežama. Imala sam sreću što uopšte postoji ta opcija, ali ono što mi je najviše nedostajalo jesu nastupi- naglasila je ona.

Plavokosa Kruševljanka, nedavno je boravila u Egiptu, a kroz smeh je rekla kako je organizovalo to putovanje.

 

 

- Otišla sam na odmor od korone. Uplatila sam to putovanje još kada ništa nije radilo. Razmišljala sam šta da radim i rekla: “Ajde da idem na more, da nešto radim”. I onda je počelo sve da se otvara i pomislila sam: “Jel’ realno da idem na odmor, sada kada treba da radim”. Kod mene je sve naopako- kaže kroz smeh Milica Todorović.

Na pitanje da li sada više štedi, Milica je odgovorila:

- Egipat mogu da priuštim. (smeh) Od sada ću biti pametnija. Da mi je neko rekao da će biti ovako ne bih mu verovalo. Ja sam malo neorganizovana što se tiče finansija. Volim kada nešto zaradim da dajem, kupim ovo- ono, ali trebalo bi sada malo drugačije da se razmišlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 2 godine

TO BRE ... o tome pišite - ceca i deca, lukas, zadruga, parovi ... šta rade. gde idu, šta jedu - to nas zanima !!! batalite politiku, nije za vas !!!

zora

pre 2 godine

Tata Raznatovic bi bio ponosan na slike svoje cerke .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija