• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

13.07.2021

12:14

SADA MI IZLAZIMO U JAVNOST SA INFORMACIJAMA O DANIJELI ŠTAJNFELD! Oglasio se pravni tim Branislava Lečića!

Estrada

SADA MI IZLAZIMO U JAVNOST SA INFORMACIJAMA O DANIJELI ŠTAJNFELD! Oglasio se pravni tim Branislava Lečića!

Podeli vest

Nakon što je tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Lečića, oglasio se njegov pravni tim.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića. 

Za ovu vest Branislav Lečić i njegov PR tim saznali su iz medija i kako tvrde, još uvek nisu dobili zvanično pisano saopštenje od tužilaštva. 

Odmah nakon što dobiju pisanu potvrdu da se optužba odbacuje, izaći će u javnost sa informacijama i dokazima o Danijeli Štajnfeld koje mesecima prikupljaju, a koji dokazuju da Branislav Lečić nije počinio krivično delo silovanja. 

"Nismo očekivali da će odluka biti doneta sada i pozitivno smo iznenađeni. Čim sve dobijemo zvanično, izaći ćemo u javnost sa novim informacijama o Danijeli koji dokazuju nevinost Lečića. Nismo hteli da istupamo dok tužilaštvo ne kaže svoje", kažu iz Lečićevog tima. 

Sada ne znamo koje je obrazloženje odluke suda, ali svakako je ispravna, tvrde oni. Takođe, navode da će u toku današnjeg dana, čim odluka bude doneta, istupiti u javnost sa novim informacijama. 

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Branislav Lečić

"Mi smo to najavili pre nekoliko meseci. Imamo informacije o slučaju Danijele Štajnfeld, ali nismo hteli da ih javno saopštavamo pre ove odluke. Sada ćemo sve izneti u javnost", rekli su iz Lečićevog tima. 

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld prvo je svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, a onda je u javnosti iznela tvrdnje da ju je silovao "moćnih iz filmske industrije". Tek mesecima kasnije je policiji prijavila da ju je 2012. godine silovao stariji kolega - inače poznati glumac Branislav Lečić. Oboje su ispitani i saslušani u martu povodom tvrdnji glumice, a Lečić je tada negirao optužbe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandra

pre 2 godine

Leko, Ostani gospodin covek. Kako kaze nas narod "ko se sa svinjama u blatu rve, ne moze iz blata izaci neukaljan"... Nema potrebe da se spustas na njen nivo, od samog starta je sve bilo jasno... Ostani i budi dosledan sebi, neka ni jednoj zeni koja pokusava da tako tesku stvar zloupotrebi nikada ne padane vise na pameti... Ako ne ni zbog cega drugog, no zbog pijateta prema stvarnim zrtvama tako teske stvari.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija