• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2021

17:54

OGLASILA SE DANIJELA ŠTAJNFELD! Nakon što je tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za SILOVANJE protiv Lečića, glumica poručila OVO! /FOTO/

Estrada

OGLASILA SE DANIJELA ŠTAJNFELD! Nakon što je tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za SILOVANJE protiv Lečića, glumica poručila OVO! /FOTO/

Podeli vest

Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za silovanje protiv Branislava Lečića.

Štajnfeld je na svom Instagram profilu podelila nekoliko objava kojima je prokomentarisala današnju odluku tužilaštva.

- Ja ne moram nikome ništa da dokazujem. Ja želim da žrtve imaju slobodu da prijave nasilje i pravo na podršku. Jedna žrtva je previše, a ima ih nebrojeno. To mora da prestane. Zato ja neću stati - napisala je Danijela na svom Instagram profilu, dok je na storiju objavila sledeće:

Foto: printscreen instagram/danijelastajnfeld

Objava Danijele Štajnfeld

- Zašto žrtve ćute? - napisala je glumica na svom Instagram storiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Znalo se unapred da će Lečić biti oslobodjen jer je on jedan od vodja Demokratske Stranke (DS), a celo pravosudje (Tužilaštvo i Sudije) je DS-ovski obojeno. Ozbiljno pitanje je kako je Tužilaštvo znalo da silovanja NIJE BILO - kako su objavili. Dali je bilo ili ne to Tužilaštvo NEMOŽE da zna, mogu da kažu samo da NEMA DOKAZA. Ko god hoće da učini neko zlo, neka se učlani u DS, šta god uradio, biće oslobodjen. Drugim rečima kriv si samo ako se dokaže da nisi član DS. Tako naše vajno Pravosudstvo ohrabruje zločin bilo koje vrste, njih ne interesuje dali neko strada u toj aferi ili ne, njih interesuje samo dali si član DS ili ne.

mihail

pre 2 godine

Sve citaoce drmati trivijalnim stvarima ko je koga jebao i na koji nacin pre 12 godina.Ima li klikera bilo ko u Vasoj redakciji.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо Данилеју Штајнфелд у целини. Срби, не дозволимо мењање Устава. Судије и тужиоци хоће сами себе да школују, бирају, оцењују, смењују.

Goca

pre 2 godine

Eto zasto zene, devojke neprijavljuju silovanje, zato, vidite kako istina se ne moze ostvariti a zene budu ispljuvane i obeležene,poruka je " mocni silovatelji samo nastavite"

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija