• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.T.

21.07.2021

07:55

NE SNALAZI SE DOBRO U KUHINJI! Sofija Milošević priznala da je OČAJNA DOMAĆICA, a Luka joj zamera OVO!

Estrada

NE SNALAZI SE DOBRO U KUHINJI! Sofija Milošević priznala da je OČAJNA DOMAĆICA, a Luka joj zamera OVO!

Podeli vest

Sofija Milošević kaže da je očajna domaćica i priznaje da je zbog toga budući suprug Luka Jović ponekad kritikuje.

Manekenka priznaje da se ne snalazi dobro u kuhinji, ali otkriva da je zato fudbaler Real Madrida kulinarski majstor.

Reprezentativac Srbije voli da sprema ukusne đakonije za svoju porodicu i prijatelje.

- Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije. On ume ponekad da me iskritikuje zato što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: "Mogla bi nešto da naučiš da kuvaš." I onda se ja potrudim, pa ga iznenadim nečim - kaže Sofija za Informer.

Foto: printscreen instagram/sofijamilo

Sofija Milošević

Psujem i vilem kad gledam fudbal

Bez obzira na to što Sofija deluje pitomo i mirno, vatrena je devojka. Posebno kada gleda svog dragog na terenu.

- Volim fudbal i jako sam temperamentna kad gledam utakmicu. Umem mnogo da vičem, da psujem kao da sam od onih okorelih navijača.

Miloševićeva dodaje da ovo nije jedina stvar zbog koje umeju da se sporečkaju, a, kako kaže, to su slatke porodične prepirke.

- Svađamo se jer oboje imamo nezgodan karakter. Bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Haos uglavnom nastane zbog najglupljih stvari. Jednom smo se podžapali jer nismo mogli da se nađemo u gradu. Tada smo se tek doselili u Frankfurt. On još nije stavio nemačku karticu u telefon i ja nisam mogla da ga dobijem. Rekla sam mu da me čeka kod neke klupice koju on voli. Nije me razumeo, pa me nije sačekao i tu je nastao haos. Eto, zbog takvih gluposti se svađamo.

Foto: printscreen instagram lukajovic

Luka i Sofija

Plašim se da mi sin ne bude razmažen

Milo{evi}eva kaže da neće dozvoliti da njen sin bude razmažen.

- Ne bih volela da moje dete bude razmaženo, da misli da sve može da dobije na tacni. Volela bih da ga naučim da se bori u životu za sebe i svoj dinar. A opet, kao majka želim da mu pružim sve, jer ja nisam imala. Mislim da ću mu ispirati mozak svakog dana životnim lekcijama, kako bi postao što bolji čovek.

Međutim, bez obzira na razlog rasprave, golupčići se uvek brzo pomire.

- Kada me mnogo iznervira i kada obećam sebi da neću da pričam sa njim narednih pet dana, on lupi neku glupost i nasmeje me. I ja mu sve oprostim. Rekla sam mu da ću ga prebiti zbog toga što ne mogu da budem ljuta na njega duže od pet minuta. Za razliku od mene, on je tvrdoglaviji. Kada se naljuti, teže se mirimo, ali nije zlopamtilo.

 

Foto: Instagram/printscreen

Sofija i Luka

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija