• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer.rs

01.08.2021

21:20

Slađa Trajković se nasmejala na tvrdnje da se RAZVODI: ĐANI ME PITAO ZNAM LI DA JE SLOBODAN!

Estrada

Slađa Trajković se nasmejala na tvrdnje da se RAZVODI: ĐANI ME PITAO ZNAM LI DA JE SLOBODAN!

Podeli vest

Navodi da se Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana razvode ispostavili su se kao netačni, a sada je Slađa progovorila o njenom odnosu sa pevačem:

- Ja sam u Turskoj bila sa decom i Đani me zove i kaže: 'E, ljubavi, znaš li da sam slobodan? Razveli su nas'. Ja nikad bez njega nisam bila na odmoru, on je krenuo čovek da radi, to nam je prioritet. Ja sam rekla da neću ići na odmor i on meni kaže: 'Pa zar ti nije žao da ne ideš sa decom i unukom na odmor i ja tako odem'. Tako da je svima bilo čudno što mi nismo zajedno na letovanju. Srela me je prijateljica i kaže da ja odlično izgledam i da sam nasmejana s obzirom na to da se razvodim - rekla je Slađa i dodala da sa Trajkovićem ljudski ne može ni da se posvađa:

Foto: printscreen instagram/djanimusic

Slađa i Đani

- Ja se sa Đanijem na javnom mestu nikada nisam posvađala. Ma ni kući se ne svađamo. Mi to jednostavno ne umemo. Ja kad hoću da se naljutim na njega, on počne da priča i ne mogu da budem ljuta. On je toliko dobar, da bih svojoj ćerki poželela ovakav brak kakav imam ja, ali teško u ovim vremenima. Ja sa njim jedino oko dece mogu da se posvađam, ali sve je to normalno. Ne znam šta je čudno ljudima što se mi volimo. Nije tačno da se razvodimo! Mi nikad bolje nismo živeli i baš smo srećni i volimo se. Sve to je jedna notorna laž. Da je istina, ne bih imala nikakav problem da kažem - rekla je Slađa i dodala da je Đani prema njoj prepažljiv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

Bože da ne znam da Djani ima odraslu Djecu mislila bih da je Peder.Pa ova Žena kao da je Muškarac.Nikakve Ženstvenosti a boli koliko je ružna.Nije ni On neki ljepotan ali Ona ne daj Bože.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija