• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24.sedam/informer.rs

03.08.2021

22:35

JAVNO SAM STALA U NJEGOVU ODBRANU I OVO MI JE SADA SATISFAKCIJA! Lidija Vukićević progovorila ISKRENO o Lečiću, a Danijeli Štajnfeld poručila samo JEDNO!

Estrada

JAVNO SAM STALA U NJEGOVU ODBRANU I OVO MI JE SADA SATISFAKCIJA! Lidija Vukićević progovorila ISKRENO o Lečiću, a Danijeli Štajnfeld poručila samo JEDNO!

Podeli vest

Beogradsko Apelaciono tužilaštvo odbacilo je prigovor advokata Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv glumca Branislava Lečića, koga je glumica u martu prijavila za silovanje. Glumac je sada pravosnažno oslobođen, a tim povodom se oglasila i glumica Lidija Vukićević

- Jedino smo Eva Ras i ja reagovale tada i rekle da se ne sudi čoveku pre suđenja. Od svih kolega i svih glumaca, jedino nas dve. Javno sam tada stala u njegovu odbranu i ovo sada mi je satisfakcija. Doduše, nisam tvrdila da Lečić sigurno nije kriv, samo sam istakla da se ne treba čoveku suditi pre suđenja. To mi je strano, narod je amorfna masa koja sudi i koja sama donosi zaključke. Oni se bave tuđim životima jer nemaju svoje, to je sramno. Govorila sam još tada da znam Leku kao divnog čoveka i da ne verujem u to. Muka mi je od tih koji osuđuju i etiketiraju, a sve su, tobože, vernici. Sto posto sam bila sigurna da Leka nije kriv jer mi je u toj priči bila hiljadu i jedna nelogičnost. Nemoguće da žena prijavi silovanje posle devet godina, i to pre svega toga snimi film na tu temu?! Potpuna nebuloza. To je toliko bilo neuko. Uostalom, zar nisu njeni roditelji primetili kada je silovana došla kući ili se nije potresla pa nisu primetili? To mi je neshvatljivo - kaže Vukićevićeva.

Foto: Printscreen You Tube PRVA

Lidija Vukićević

Lidija je potom prokomentarisala post Danijele Štajnfeld, koja je napisala da je upravo ćutala devet godina, strahujući od ovakvog ishoda.

- Ona je jedina pametna, a naše sudstvo ne valja ništa, a da ne govorim tek o Leki! Pa ne može ona da bude jača od države. Šta je toj devojci. Mislim, ne osuđujem, ali mi smo pravna država. Te tek “obožavam” što odu iz naše zemlje, a onda je “pljuju”, pa valjda je naše sudstvo relevantno – kaže Lidija koja je kada je Danijela optužila Lečića za silovanje bila žestoko osuđena u javnosti jer je izgovorila rečenicu – “Što ja nisam bila silovana?” Ova opaska dočekana je tada na nož, međutim, glumica i danas stoji iza ove svoje izjave.

Foto: Printscreen You Tube

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld

- Čak sam i tada rekla “Kako to da mene niko nije silovao?” Nije tada bilo ništa drugačije nego sad. Onda su me svi napali na Tviteru! Ali morate da imate nešto u glavi da biste trajali. Možda se tu nešto desilo iz uzajamnog dejstva ili je ona računala da će nešto da dobije. Neka se dokaže istina, ne tvrdim ništa kategorički - kaže Lidija, a potom upućuje savet mlađoj koleginici.

- Ja tu devojku ne poznajem, nikada je nisam videla, ali joj želim sve najbolje. Želim joj da joj se takve stvari ne dešavaju ali isto tako i da svoj život vodi na pravi način - završava glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleks

pre 2 godine

Lecic nije pravosnazno oslobodjen, jer nije bio ni okrivljen. Pravosnazno je odbacena prijava, mogli za toliko da znate.

Sale

pre 2 godine

Ako je teško dokazivo ne znači da se nije ni desilo.

Milena

pre 2 godine

I njega su sluzbe odbranile.Mi i nemamo ni sudove ni tuzioce a kao sto se zna ni drzavu.Ovo je bosanska kasaba gde ovakvi i slicni nikogovici mogu da rade sta hoce.Bilo je jos optuzbi ali su prikrili.Nisu kolege slucajno tako reagovale vec zato sto znaju koji je to razbojnik,kako je reagovala mira Karanovic? A Nina je jedna obicna nistica ,zna ona vrlo dobro sa kim je imala posla,ali sta ce kad nema morala,zna ona da ce dobiti neki dinar vecu alimentaciju za svedocenje.Fuj!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija