• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ-A. SPASOJEVIĆ

04.08.2021

07:50

KIJA KOCKAR UHVAĆENA SA POLITIČAREM! Pevačica ga OBGRLILA oko struka - uživali u VOŽNJI! Nisu se RAZDVAJALI! Evo ko je u PITANJU! /FOTO/

Estrada

KIJA KOCKAR UHVAĆENA SA POLITIČAREM! Pevačica ga OBGRLILA oko struka - uživali u VOŽNJI! Nisu se RAZDVAJALI! Evo ko je u PITANJU! /FOTO/

Podeli vest

Kija Kockar uhvaćena je u Crnoj Gori s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem!

Ekipa Pinka uslikala je pobednicu "Zadruge 1" sa mladim političarem u mestu Baošići u blizini jednog poznatog hotela.

Pevačica i gradonačelnik su se zajedno kupali, a zatim se provozali na skuteru. Kija je Draška čvrsto ščepala oko struka, dok su uživali u ovom morskom sportu.

Foto: printscreen

Kija Kockar

- Njih dvoje se nisu odvajali dok su bili na Crnogorskom primorju. Zajedno su dolazili na plažu i uglavnom su vreme provodili u vodi. Dok je Kija plivala, Draško je pripremao skuter za brzu vožnju Jadranom. Kad je sve to uradio, pozvao ju je da mu se pridruži na plovilu, što je ona i učinila. Navukla je sigurnosni prsluk, obgrlila ga je oko struka, pa su uživali u vožnji - priča za Informer izvor koji se zatekao na licu mesta.

On tvrdi da su nekoliko puta viđani i na zajedničkim večerama.

- Izlazili su zajedno po elitnim crnogorskim restoranima. Nismo ih videli da se ljube, ali su bili baš prisni. Ne znam da li su samo prijatelji ili među njima ima nešto više. Znam samo da se među njima oseća neverovatna hemija. Smeju se, šale, pričaju viceve... Deluju kao fenomenalan par, ali oni i dalje ne priznaju da su u vezi. Vreme će pokazati da li među njima zaista ima nečeg više od druženja - kaže naš izvor.

Foto: Tanjug

Draško Stanivuković

Pozvali smo Kiju, koja nije bila raspoložena da priča o zgodnom gradonačelniku.

- Nema tu nikakve senzacije, Draško i ja se samo družimo. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja, znamo se već neko vreme. Nas dvoje smo samo drugari, verujte mi - kratka je bila Kockareva.

Stanivuković nije odgovarao na uporne pozive novinara Informera, niti je odgovarao na naše SMS poruke.

Gradonačelnik u vezi sa Veljkovom bivšom

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković zvanično je u vezi sa Kristinom Beronjom. Ova devojka je odranije poznata našoj javnosti jer je bila u kraćoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem.

Draško i Kristina nedavno su se prvi put zajedno pojavili u javnosti na jednom koncertu i sve vreme su delovali srećno i zaljubljeno.

Otpratila ga na Instagramu kada su uslikani zajedno

Čim je videla da su je paparaci uslikali sa Stanivukovićem u Baošićima, Kija Kockar je gradonačelnika ekspresno otpratila sa Instagrama. Međutim, na ovoj društvenoj mreži i dalje su ostali njeni lajkovi ispod Draškovih fotografija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 2 godine

Možda beskondomna Kija Redaljka ima prljave političare Stanivukoviće i narko dilere Šariće, Bojoviće i Bube i Jale na svojoj strani, ali uz Slobu Radanovića je narod kao što smo videli i u Igalu.

Rade R

pre 2 godine

Bravo! Isti su! Stanivuković je jedan ozbiljan ? ? ? Ne, ne, ! Kao što je kija kockar pevačica ili ??? A da starleta!!! I on je isto to samo muška verzija toga! Baš mi je drago zbog njih! Konačno je dečko pokazao pravo lice!

Branka

pre 2 godine

Ovo je tekst po Kijinoj želji. Decko juce objavio sliku sa devojkom. Ovako je koristila i Vuka. Da se ne bi oglasavala povodom svega i svacega da bi bila u novinama ona zamoli bitnu medijsku licnost da je provoza na skuteru i naruci paparace....To je Kija Kockar. Manipulator bez konkurencije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija