• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.08.2021

13:52

ŠOK PREOKRET! ACA LUKAS LETUJE U CRNOJ GORI SA BIVŠOM ŽENOM, a evo da li su se POMIRILI - otkrio SVE o svom emotivnom statusu

TV Pink printscreen

Estrada

ŠOK PREOKRET! ACA LUKAS LETUJE U CRNOJ GORI SA BIVŠOM ŽENOM, a evo da li su se POMIRILI - otkrio SVE o svom emotivnom statusu

Podeli vest

Popularni folk pevač Aca Lukas živa u na Crnogorskom primorju sa bivšom suprugom Sonjom i njihovom ćerkom Viktorijom

Lukas je sinoć održao nastup u prepunom klubu, a za Pink.rs priznao je da li se pomirio sa bivšom ženom, pa otkrio sve o svom trenutnom emotivnom statusu.

 

 

- Istina je da letujem sa Sonjom i našom ćerkom. Ali to ne znači da smo se pomirli i da so ponovo zajedno. Viktorija voli more, pa smo svi zajedno proveli nekoliko dana ovde na okupu. Sonja i ja se nismo pomirili, a ja nisam zaljubljen i nemam devojku trenutno - otkrio je Lukas za Pink.rs, pred sinoćnji nastup u krcatoj diskoteci u Budvi, a detaljan izveštaj sa ovog nastupa popularnog folkera gledajte u emisiji ''Premijera''.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KIJA GLUMI ACINU BIVŠU ŽENU SONJU?! Kockareva se bori za ulogu u seriji  "Kafana na Balkanu" o Lukasovom životu
Estrada

KIJA GLUMI ACINU BIVŠU ŽENU SONJU?! Kockareva se bori za ulogu u seriji "Kafana na Balkanu" o Lukasovom životu

Kija Kockar se sa još dve glumice na kastingu bori za ulogu bivše žene Ace Lukasa Sonje Vukasanović u seriji o pevačevom životu "Kafana na Balkanu". Produkcija priželjkuje da se upravo pobednica "Zadruge 1" nađe u serijalu od 12 epizoda zasnovanom na folkerovoj autobiografiji "Ovo sam ja". Lukas će biti narator, dok će njegovog oca dočarati Mima Karadžić

28.07.2021

13:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija