• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

10.08.2021

13:55

ŠTEKALA JE PARE PA ULOŽILA U STAMBENU ZGRADU U ŠAPCU - Sandra Afrika priznala koliko zarađuje, pa oplela po kolegama koje se žale da nemaju!

printscreen

Estrada

ŠTEKALA JE PARE PA ULOŽILA U STAMBENU ZGRADU U ŠAPCU - Sandra Afrika priznala koliko zarađuje, pa oplela po kolegama koje se žale da nemaju!

Podeli vest

Pevačica Sandra Afrika počela je karijeru pre 15 godina, kao prateća igračica Mileta Kitića. Od tada je počela pevačku karijeru i postala jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica u regionu.

Nedavno je otkriveno i da je novac uložila u izgradnju zgrade u Šapcu, a sada je o tome progovorila.

Foto: printscreen

Sandra Afrika

"Bila sam pametna pa sam novac čuvala i pametno ulagala. Treba štekati jer vidiš i sama, nikada se ne zna šta nosi dan a šta noć. Ja sam bila vredna i isto tako je sramota da se ja ili bilo ko od mojih kolega žali, a u više zarađujemo od proseka", rekla je pevačica.

Ona je istakla da li možda planira da batali pevanje s obzirom da joj preduzetništvo takođe ide od ruke.

Foto: printscreen

Sandra Afrika

"Ne, nikada! Ovo je bila ideja mog menadžera gde sam ja pristala da uložim novac u zgradu zbog neke sigurne budućnosti, ali muziku neću ostaviti", rekla je Sandra.

I za kraj, Sandra već godinama nosi titulu "najbolje zadnjice estrade", pa je pevačica rešila da konačno otkrije kako je održava:

"Genetika je čudo ali ja sam neko ko nije sklon gojenju. Opustim se u zimskom periodu, to se reguliše leti zbog nastupa i lakše hrane. Nikada nisam pazila sa hranom, ceo život jedem šta mi se jede ali i treniram. Ne postoji specijalan recept", završila je ona.

Foto: printscreen

Sandra Afrika

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija