• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2021

22:50

EMINA JAHOVIĆ OBJAVILA FOTKU BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica pokazala kako ZAISTA IZGLEDA! Mnogi bi joj pozavideli! /FOTO/

Estrada

EMINA JAHOVIĆ OBJAVILA FOTKU BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica pokazala kako ZAISTA IZGLEDA! Mnogi bi joj pozavideli! /FOTO/

Podeli vest

Emina Jahović je gotovo uvek sređena i našminkana, ali ovoga puta je rešila da objavi fotku u sasvim opuštenom izdanju

Emina je poznata i kao neko ko vodi računa o svom izgledu i redovno trenira, a sada je objavila fotografiju iz teretane na svom Instagramu.

Pevačica je na sebi imala potpuno crnu sportsku opremu, tako da je nosila majicu kratkih rukava, helanke i patike kao i rukavice. Kosu je povezala u niži rep, zatim je čučnula i napravila fotografiju sa treninga.

Ono šta se sigurno može pripisati Emini jeste da i u ovakvom izdanju izgleda zavodljivo, jer njena lepota uspeva da pleni kada je u teretani.

Podsećamo, Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal trenutno su na sudu zbog toga što on nije plaćao alimentaciju za njihove sinove.

Emina je tužila bivšeg supruga jer nije platio alimentaciju za sinove 26 meseci, nakon čega je on navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad Jamanom i Javuzom jer je “nemarna majka”. Turski pevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao da o mališanima umesto majke brinu dadilje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija