• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

17.08.2021

10:12

NOVI ŠOK SNIMAK ĐANIJA - DA LI JE OVO REALNO?! Nakon što je pio iz tuđe cipele, sada je uradio nešto potpuno neočekivano!

printscreen

Estrada

NOVI ŠOK SNIMAK ĐANIJA - DA LI JE OVO REALNO?! Nakon što je pio iz tuđe cipele, sada je uradio nešto potpuno neočekivano!

Podeli vest

Jedan od najplaćenijih pevača naše javne scene Radiša Trajković Đani poznat je po tome što na svakom svom nastupu atmosferu dovodi do usijanja, ali i po skandalima koji ga prate gotovo posle svakog koncerta.

Nakon skandaloznog snimka gde Đani pije iz tuđe cipele na privatnoj proslavi, sada je još šokantniji snimak ugledao svetlost dana. 

Foto: printscreen instagram

Đani

Naime, Đani je na jednoj privatnoj proslavi prvo kitio sa kolegom muzičare, a zatim ljuljao goste u ljuljašci dok je pevao. Nakon ovog postupka, očekuje se novi tvit Marijane Mićić koja je juče apelovala na nadležne organe da reaguju zbog postupka pevača. 

Ono što je mnoge oduševilo jeste da činjenica da se pevač ne ponaša kao uobražena zvezda, i nema problem da sa svojom publikom uživa i provodi se. 

Foto: printscreen

Đani

Podsećamo, glmica Marijana Mićić je pevača nazvala "muškom prostitutkom koju treba uhapsiti". Na javne prozivke nije ostala imuna supruga Radiše Trajkovića, Slađa Trajković koja se oglasila za naš portal i osula paljbu po glumici. Opširnije o tome možete čitati klikom ovde. 

Kako je izgledao novi šok snimak pogledajte u nastavku teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija