• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal

17.08.2021

23:27

OPLJAČKALI VESNU ZMIJANAC - UKRALI JOJ PREKO 50.000 EVRA?! Isplivali svi DETALJI - smatrala ih je KOLEGAMA, a oni su uradili OVO?!

Estrada

OPLJAČKALI VESNU ZMIJANAC - UKRALI JOJ PREKO 50.000 EVRA?! Isplivali svi DETALJI - smatrala ih je KOLEGAMA, a oni su uradili OVO?!

Podeli vest

Vesnu Zmijanac navodno su kolege iz orkestara pljčkale dok je ona bila na vrhuncu svoje karijere.

Kako tvrde muzičari koji su svirali tezge sa velikim zvezdama, Vesnu Zmijanac su navodno pojedini godinama potkradali i svesno joj otimali krvavo zarađeni novac.

Foto: Zoran Sinko

Vesna Zmijanac

Naime, sve se navodno dešavalo kada je Vesna bila na vrhuncu karijere. Tada je mnogo zarađivala, a nije imala mnogo iskustva, pa su prepredeni pojedinci iz orkestara s kojima je imala nastupe to lukavo koristili. Kako za pomenuti list objašnjava jedan od muzičara koji je svemu tome svojevremeno bio i svedok, Vesnu je navodno dotuklo saznanje da je potkradaju i prave budalom ljudi koje je pomagala i smatrala kolegama i prijateljima, pa se zbog tog razočaranja povukla u sebe i pala u depresiju! 

Ozbiljne su cifre Vesni ukrali pojedini muzičari s kojima je radila u to vreme, to su na desetine hiljada evra, smem da se zakunem da su je okratili za preko 50.000, a to nije malo. Ona nije obraćala pažnju, samo je ostavljala novac na klavijature ili bubanj, ma gde je stigla, uvek je sa svima delila, a oni su joj iza leđa otimali, to je baš bilo sramno - objašnjava za Scandal muzičar, upućen u priču, i dodaje: 

Foto: Novak Đurović

Vesna Zmijanac

Ona je pak uvek polazila od sebe, nikad nikom ne bi ništa uzela, pa se time vodila, a nije bila svesna u kakvu je košnicu upala kada je dospela na estradu. Tek nakon nekoliko godina shvatila je šta se radi i to je dotuklo. Mnogo se razočarala u ljude koje je smatrala prijateljima, bila je zbog toga jedno vreme u depresiji. Znate, ona je emotivna, veže se za ljude i onda je takvi udarci baš zabole. Naravno, vremenom je shvatila kako šta funkcioniše, pa više niko nije mogao da je pravi ludom, ali znam da je to duboko povredilo, i to ne zbog para, Vesna je laf, njoj pare ne znače ama baš ništa, nego zbog tako gnusnog čina jer bi ona svima dala sve svoje do poslednjeg dinara, a i davala je zaista, i to šakom i kapom - zaključio je muzičar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija