• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

22.08.2021

18:37

TEU TAIROVIĆ NAMERNO OTROVALI ZBOG LJUBOMORE?! Isplivali novi skandalozni detalji, sumnja se na njene KOLEGE!

printscreen

Estrada

TEU TAIROVIĆ NAMERNO OTROVALI ZBOG LJUBOMORE?! Isplivali novi skandalozni detalji, sumnja se na njene KOLEGE!

Podeli vest

Tea Tairović prošla je kroz ozbiljan pakao. Naime, pevačica je završila u bolnici gde je agonija trajala 14 sati.

Pevačica je otrovana hranom, zbog čega su morali da joj ispiraju želudac i drže na infuziji kako bi je povratili i ojačali joj imunitet. Tea navodno sumnja da joj je neko namerno podmetnuo pokvarenu hranu.

Foto: printscreen instagram/tea_tairovic

Tea Tairović

- Tea je radila jednu privatnu proslavu, i tokom pauze, dok su druge kolege pevale, ona je sela da nešto pojede. U njenom tanjiru hrana je već bila poslužena i ona je to i pojela. Nakon nekoliko sati počela je agonija, bolovi u stomaku, mučnina, otišla je odmah da legne, ali je kolabirala, zbog čega su je muzičari odvezli u bolnicu gde je provela 14 sati. Kada se povratila nakon pakla koji je prošla, počela je da slaže kockice i sumnjivo joj je kako je samo njoj pozlilo i kako se ona jedina otrovala, a maltene su jeli svi istu hranu. Počela je da sumnja da joj je neko od kolega podmetnuo nešto pokvareno, te da su je namerno otrovali jer su ljubomorni na njen uspeh, još je taj dan najviše bakšiša uzela. Ona je već istakla da se sa kolegama ne druži i da je svesna da je ne vole jer je smatraju ozbiljnom konkurencijom. Zato ni ne čudi što sumnja da su pokušali da joj naude" priča izvor za "Star" prenose mediji, a Tea kaže da je bilo jezivo.

Foto: printscreen

Tea Tairović

"Nešto sam nezgodno pojela i agonija je trajala od nekih 2 ujutru do 4 popodne kad sam prosto kolabirala. Toliko sam bila slaba, nisam u sebe unela čak ni vodu, jer sam se bojala da će mi biti još gore i tada su me kolege odvele u bolnicu da dobijem neophodnu medicinsku pomoć. Užasno sam se osećala", pričala je pevačica o tom događaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija