• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

22.08.2021

23:30

BOSANAC NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA?! Saša Popović ga moli da ostane, ali se njegova supruga ne slaže sa tim!

Estrada

BOSANAC NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA?! Saša Popović ga moli da ostane, ali se njegova supruga ne slaže sa tim!

Podeli vest

Dragana Stojkovića Bosanca ove sezone navodno možda nećemo gledati u "Zvezdama Granda" jer njegova supruga misli da je vreme da se odmori.

Bosanac se navodno premišlja, posebno zbog trajanja emisije od 15 sati.

Foto: youtube printscreen/zvezde granda

Bosanac

"Njegova žena Dunja ga moli da prestane sa tim, da se konačno posveti sebi i njoj, da malo uživaju. Za finansije ne treba da brinu jer je zaradio dovoljno i sada može da odmara. Pre dve godine Bosanac je operisao srce i još tada su mu doktori rekli da ne sme da se forsira i da što više odmara", kaže za "Svet" izvor blizak Bosancu prenose mediji i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube/Zvezde Granda

Bosanac

"Muzika koju on radi i forsira više ne prolazi, dolaze neke nove generacije i muzički pravac se potpuno menja, a on ne želi da se priklanja modi nego se drži kvaliteta. Što se tiče ostatka žirija, ostaće nepromenjen. Saša još uvek ne traži zamenu za Bosanca, jer se nada da će uspeti da ga nagovori da ostane, a u tome mu najviše pomaže Ana Bekuta i još jedna članica žirija. Ali, na estradi se već pročulo da Bosanac želi da ode, pa se mnogi pevači nude Popoviću. Ima tu i pravih zvezda, ali i onih manjih koje obećavaju da će praviti šou."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr Pera

pre 2 godine

sad beze kad ce da im se ceslja imovina i primanja ispod stola ... kasno je ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija