• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam

24.08.2021

23:32

NISU PRIČALE ZBOG 3.000 DINARA, A OVO JE ISTINA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO! Zorica Marković o pomirenju sa Vesnom Zmijanac

Estrada

NISU PRIČALE ZBOG 3.000 DINARA, A OVO JE ISTINA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO! Zorica Marković o pomirenju sa Vesnom Zmijanac

Podeli vest

Dugo se govorilo o svađi Vesne Zmijanac i Zorice Marković, a na iznenađenje mnogih, Zmijančeva je pevala u kafani svoje koleginice, sa kojom je sada u sjajnim odnosima.

Tim povodom oglasila se sada i Zorica koja je otkrila kako je došlo do ponovne saradnje sa Vesnom posle više od pola decenije. Kako se spekulisalo da je razlog njihove svađe bio novac, Markovićka je ispričala istinu.

Foto: tv pink printscreen

Zorica Marković

– Vesna i ja se znamo punih 35 godina, to prijateljstvo je neraskidivo i ostaće tako dok smo žive. Radile smo zajedno, to zna ceo svet i, ljudi koji su prodefilovali, a bilo ih je milion za pet godina, u „Lepezi”, gde smo sarađivale više od godinu i po. Imala je svoj svaki četvrtak. Nakon duže pauze stvorila se prilika i, što se tiče objekta i mojih partnera, da Vesna može da nastupa. Dogovorile smo se da ona svake subote nastupa u „Pravoj priči”. To bi se desilo svakako i da joj nije otkazan koncert na Tašmajdanu – priča Markovićeva pa detaljno objašnjava aferu „3.000 dinara”, zbog koje su navodno bile u svađi.

Foto: Printscreen You Tube

Vesna Zmijanac

– Mi smo najbolje prijateljice, bile i ostale. Ona i ja nikada nismo imale nikakav nesporazum, zbijale smo šale akonto te priče. Kao što znate, kurs se menjao, danas je 117, sutra 118, evro raste, pada, neka razlika, sića je bila manje uplaćena. Neke 2.000, 3.000 manje je uplaćeno, ali nas dve smo se tome smejale i zbog toga nikada nije bio doveden naš odnos u pitanje. Saradnja će trajati dokle god ona bude želela. Spoj nas dve je neprikosnoven. Ona ne nastupa ovde, ide tamo gde sam ja – završava Zorica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija