• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2021

10:57

MIRJANA KARANOVIĆ ISKRENO O LANETU GUTOVIĆU: Do kraja života je morao da tezgari za siću! A sve se to odražava na ZDRAVLJE

Estrada

MIRJANA KARANOVIĆ ISKRENO O LANETU GUTOVIĆU: Do kraja života je morao da tezgari za siću! A sve se to odražava na ZDRAVLJE

Podeli vest

Mirjana Karanović kaže da je Lane Gutović poslednjih godina dosta radio slabo plaćene poslove, što se loše odrazilo na njegovo zdravlje

- Nije mu bilo lako da bude glumac u poznim godinama. Pred smrt nije mogao da bira uloge, jer ga je ubijala ta 'pozicija zabavljača'. Kada glumci ostare, teško im je što ne mogu da biraju šta će da rade da bi se finansijski obezbedili. Tako je i Lane do kraja života morao da zarađuje sitne honorare od kojih je živeo. To je glumačka tragedija što naši velikani do smrti moraju da tezgare i jurcaju da bi zaradili za pristojan život. A to sve im se posle odražava na zdravlje - priča Karanovićeva.

Pozicija zabavljača
Pred smrt nije mogao da bira uloge, jer ga je ubijala ta 'pozicija zabavljača'

Mira Karanović

Mira dodaje da će Laneta pamtiti kao jednog od naših najlepših glumaca:

- Bio je nestvarno lep! Isto tako, bio je pravi Balkanac, veoma tradicionalan i konzervativan. Držao se nekih pravila, šta rade muškarci, a šta žene. Bilo mu je veoma teško da bude glumac u nekim starijim godinama. To je bolest mnogih umetnika na Balkanu, sramota ih je što su glumci.

Podsetimo, čuveni Lane Gutović izgubio je poslednju bitku sa karcinomom pluća. Kolege i broji obožavaoci neutešni su zbog odlaska velikana.

Foto: Printscreen You Tube

Lane Gutović izgubio je poslednju bitku sa karcinomom

Gutović je hospitalizovan 13. avgusta, zbog disajnih problema kada je bio testiran na koronavirus. 

Glumcu je odrađen brzi test, ali i PCR, a a na oba testa je bio negativan.

Lane je zadržan u bolnici zbog zdravstvenih problema, a stanje mu se naglo pogoršalo, pa je priključen na respirator, a nažalost,  izgubio je bitku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Сви сте ви глумци "тезгароши" не зна се ко је гори. За улогу бисте продали рођену мајку!

sladjan

pre 2 godine

Neka radi ,i obični radnici rade dokle mogu!!!!!a šta da se zali ko ,kome se nesvidja gluma neka radi fizikalju!!!!

cccc

pre 2 godine

hahahah ali koji su ovi smekeri... dakle svaki od tih nasih poznatih glumaca radi sa astronomske cifre.. sergej se hvalio da uzima 1000E na 1h. Lane nije hteo da radi za samo 10.000E po epizodi...vojin i micela ono imaju 6 automobila i 3-4 kuce itd itd.. ali naravno ko ovi djitlerovci samo kukaj kukaj i dobices jos vise... na zapdu glumci zarade milione zato sto milioni idu da gledaju i kupe kartu itd.. kod nas drzava da vam placa... pa hahahahah

Bogdan

pre 2 godine

Zar Lane Gutović nije imao nacionalnu penziju. Ako je nije imao a imali su je raznorazni za koje niko nije čuo ko su ni šta rade i čime se bave, onda je to sramota.

Stanko

pre 2 godine

Al` si zato ti radila dobro placene poslove na blacenju zemlje i naroda! On je bio covek na svom mestu, Srbin i patriota, umetnik i sapatnik obicnom coveku.

NEKO IZ MASE

pre 2 godine

Зато Ви "госпођо" тезгарите за крупно, посебно од 90-те!

zozonbg

pre 2 godine

Za sicu, ili ne, nije vise vazno. Ali se za razliku od doticne nije kurvao i prodavao obraz.

Dada

pre 2 godine

Mnogo mi je zao sto je umro Lane Gutovic....zaista je bio dobar glumac,ali Karanovicko,reći da je bio nestvarno lep govori o tome da ti nemas nikakav osecaj za lepotu jer si i sama mnogo ruzna.....Saberi se zeno.

Slobodanka

pre 2 godine

Kakvi ružni komentari, bez ljudskosti! Vi mislite da je biti glumac i glumiti zabava, za one koji zabavljaju vas koji sedite i gledate...Treba razmisliti pre nego nešto "lupite"...I jeste tužno da glumci koji su ostarili i ceo svoj život dali toj umetnosti i publici moraju da se dovijaju da bi živeli dostojanstveno i da bi mogli sebi da priušte bar lečenje i mirnu starost!

duška68

pre 2 godine

O kojoj sići ti zeno pričaš, pa obelodanili ste neki dan glavni razlog svadje izmedju Bjelog i Gage, a to je kazu, ucena: Bjelogrlić je trazio od rezisera da njegov film proglase najboljim i podele 100 hiljada evra! Ej, sto hiljada, a koliko li je puta toliko ili manje-više? Današnji glumci imaju i stanove i vikendice, kola, naravno dobra ne trabanta, i da ne nabrajam. Teški ste kao brod i još hoćete nacioalnu penziju asve do ide od ovog jadnog i glupog naroda koji plaća uredno porez za razliku od mnogih i glumaca i pevača...

igor

pre 2 godine

U pravu je zena. Samo sto to nije slucaj medju umetnicima toga ima prakticno u svim profesijama, pogotovu sad kad je sve otezano zbog izfabrikovane pandemije.

Biljana

pre 2 godine

Sram Vas bilo, zar se tako govori o kolegi? Cak i da je tako, nije ljudski uopste, a narocito u ovom momentu, tako komentarisati. Malo vise empatije i prema pokojniku a i prema njegovoj porodici, ne bi Vam bilo naodmet. Ali Vi izgleda ne znate sta je postovanje i empatija. Tuzno.

milovan

pre 2 godine

Bitno da za Karanovicku nema zime na tezgama. Uvek dobiva uloge u Hrvatskoj i Sarajevu gde glumi neke Kur.etine lose Srpkinje. Nikada nije glumila ,a da nije pljunula na Srbe. A Lane nije hteo,i zato je tezgario.Ali ostao cista obraza.Za razliku od Karanovicke.

nesko09

pre 2 godine

Dobro bi bilo da pogledate Vasa gostovanja u tv emisijama,objasnite samoj sebi sta radite,sta je sa porodicom,i manete se davanja saveta i i zakljucaka drugima.Imate svoje bure i u njemu se kupajte.Ovaj komentar na smrt kolege glumca je prilicno ne ukusan.

Blanka

pre 2 godine

Mirjana Karanović baš voli da omalovažava kolege! Milan Lane Gutović je glumio za odličan honorar,malo glumaca ima takav tretman . Znam to,radila sam u jednom lokalu u Slavija Pozorištu. Jeste bio poseban ali nije bio siromašan. Poseban,na najlepši način. Tradicionalan, porodičan, brižan otac,nežna duša. Volela ga je cela Jugoslavija.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Ти очегледно радиш за велике хонораре и то на сат. А ово што си се огласила, само је још један твој водвиљ, да понизиш покојног Ланета (како је радио за сићу), а ти холивудска ведета си жива и здрава и радиш за милионске хонораре. Дошла шугава лисица да измери мртвом вуку реп! Мизерно...

Kojadinnn

pre 2 godine

Gresite , Milan je bio Veliki Priloznik i nikad se nije zalio na svoje materijalno stanje. Stanje duha je za Njega bilo vazno pa oni koji to neZnaju nije lepo da pricaju o Milanu Lanetu Gutovicu. Pokoj mu dusi i Slava i Hvala .

moravka

pre 2 godine

Pa normalno morao da "tezgari" kada je imao veliku familiju:(((

Gera

pre 2 godine

Od svega što je mogla da kaže o ovom fantastičnom tipu ona je odabrala da kaže kako bi trebalo da NJU sad plaćaju mnogo više za njene tezge. To je ona rekla. A ako je neko poznat kao glumac koji nije prihvatao da radi za siću to je Lane Gutović!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija