• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

27.08.2021

22:55

ĐORĐE DAVID PRIZNAO DA BI SVE DAO DA PIJE IZ CIPELE ZA BAKŠIŠ OD 10.000 EVRA! Oglasio se Đani i otkrio šta sve kolege rade na privatnim proslavama!

printscreen

Estrada

ĐORĐE DAVID PRIZNAO DA BI SVE DAO DA PIJE IZ CIPELE ZA BAKŠIŠ OD 10.000 EVRA! Oglasio se Đani i otkrio šta sve kolege rade na privatnim proslavama!

Podeli vest

Pevač Radiša Trajković Đani žestoko je potkačio kolegu Đorđa Davida, koji ga je prethodno isprozivao jer je na tezgi zarad bakšišapio alkohol iz prljave cipele od 2.000 evra, pa tvrdi da je rokeru san da za veliki novac uradi istu stvar.

Đani je ispričao da mu nije jasno zašto je Đorđu zasmetalo to što je pio iz nošene obuće da bi ispoštovao domaćina i goste, pa mu je poručuje da se više bavi svojim životom i da njegov ne komentariše.

Foto: printscreen

Đorđe David

- Đorđe bi dao sve na svetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 evra i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 evra. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lepo u društvu koje vas okružuje. Đorđe je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem. Nikoga od kolega ne komentarišem, to znaju svi. Ne zanima me ko koliko pije, kako se ponaša, s kim je i šta radi. Imam zdravu i skladnu porodicu, nemam trzavica, hvala bogu, dobro radim, pa i nemam vremena da ih trošim na stvari koje me ne zanimaju. Gledam sebe i svoje dvorište, ali kad me neko iznervira tako glupim komentarom, ne mogu da ne reagujem - rekao je Đani za "Svet" prenose mediji.

Foto: printscreen

Đani

Folker je potom za ispričao da je bezbroj puta svedočio situacijama gde njegove kolege rade i luđe stvari zarad bakšiša, ali da nikada ni u koga nije upirao prstom.

- Poznato je da često radim sa Janom, Darkom Lazićem, Andreanom Čekić i drugim ekipama, a zajedno obično pogađamo tezge koje su van Srbije, svuda po dijaspori. Na tim proslavama se svašta dešava, domaćini se napiju, opuste se previše, ali se tada uzimaju najbolje pare. Dešavalo se da nas gosti sa domaćinom nose na ramenima, kite hranom i predjelom, da nam stavljaju evre u gaće, ma sve! To je samo deo proslave, nema tu zle krvi niti nas bilo ko od domaćina ne poštuje time. Svako ko nas pozove spreman je i da dobro plati, tako da meni nisu jasni ljudi koji su spremni da osude, a da i ne znaju kako stvarno stoje stvari - priča folker i dodaje:

Foto: printscreen

Đani

- Ne znam da li ste primetili, ali se obično manje zvezde lepe za ove veće. Retko se desi da je obrnuto. Ko non-stop radi, nema vremena da se bavi ovakvim stvarima, fokusira se samo na svoj uspeh i takmiči se samo sa sobom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 2 godine

Da nije ZVEZDA GRANDA mnogi nikad u zivotu niti su culi niti znaju ko je ovaj Djordje David. I opet posle svega toga on je opet niko i nista u odnosu na pevace koje proziva ili ne proziva.

Rade R

pre 2 godine

Uz koje pesme Đorđa Davida može da se napravi neko veselje!? Koga njegov repertoar može da zagreje!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija