• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

30.08.2021

07:45

LUKA SE IZVINJAVA NATAŠI ZBOG BATINA?! Pevačicin bivši se pokajao nakon svega!

Estrada

LUKA SE IZVINJAVA NATAŠI ZBOG BATINA?! Pevačicin bivši se pokajao nakon svega!

Podeli vest

Nataša Bekvalac otkrila je na Instagramu da joj se javio bivši i pokajao za svoja nedela. Neki muškarci koji su me jako povredili javili su se i rekli "izvini". Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna, otkrila je pop zvezda

Bivši muž Nataše Bekvalac Luka Lazukić konačno je počeo da se izvinjava pevačici što ju je pretukao pre više od tri godine! Otkako ju je 14. aprila 2018. godine izudarao u njenom stanu na Dedinju, Lazukić i Bekvalčeva nisu imali nikakav kontakt. Oni čak nisu komunicirali ni zbog ćerkice Katje, koju su dobili samo mesec dana pre incidenta.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nataša Bekvalac

Međutim, nakon što je dobio drugo dete sa plesačicom Slađanom Ivanišević, Lazukić je shvatio da treba da se pokaje zbog svojih grešaka iz prošlosti. On je bivšoj supruzi poslao poruku u kojoj joj se izvinio zbog svega što je uradio.

Nataša je otkrila na svom Instagram profilu da je došlo do ove velike promene, međutim, nije imenovala Lazukića.

Foto: TV Pink printscreen

Nataša Bekvalac

Povlačim se sa scene

Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram da ostanem blizu.

- Čisti mi se i prošlost. Neki muškarci koji su me jako povredili javili su se i rekli "izvini". Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna, svoja i inspirisana - napisala je pevačica, ali je odbila da potvrdi za Informer da joj se javio poslednji muž.

Foto: Printscreen Pink

Luka i Nataša

Bekvalčeva je upala u veliku psihološku krizu jer je rešila da posle mnogo godina ostavi pušenje, ali je ubeđena da je baš ta odluka uticala na sve sfere njenog života.

Na distanci i sa Dačom i Ljubom

Nataša Bekvalac se sa svojim prvim suprugom Danilom Ikodinovićem čuje veoma retko, i to isključivo zbog njihove ćerke Hane. Sa drugim suprugom Ljubom Jovanovićem nema nikakav kontakt.

- Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da.

Ostavljanje cigareta, ali i Lazukićeva poruka toliko su poremetili Natašu da je rešila da se na neko vreme povuče sa scene.

Foto: Informer

Nataša i Luka

- Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom, već da budemo samo nas dve. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti, ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija