• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

31.08.2021

07:30

SUD VRATIO DETE SEVERINI! Pevačica pobedila nakon dvogodišnje BORBE ZA STARATELJSTVO!

Estrada

SUD VRATIO DETE SEVERINI! Pevačica pobedila nakon dvogodišnje BORBE ZA STARATELJSTVO!

Podeli vest

Posle gotovo dve godine Severini Vučković je vraćeno starateljstvo nad sinom Aleksandrom!

Pevačica će od sada moći da ravnopravno sa Milanom Popovićem učestvuje u odgajanju njihovog devetogodišnjeg deteta.

Pop zvezda je ovu srećnu vest otkrila na svom koncertu u Crnoj Gori.

Foto: instagram/severina

Severina

- Ne mogu da vam kažem o čemu se radi, ali vratilo se dete kući. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Sa veseljem pevamo - rekla je Seve pre nego što je izvela svoj hit "Rođeno moje", koji je posvetila upravo sinu. Publika je ovu vest dočekala uz ovacije, a pevačica je numeru pevala sa suzama u očima.

Iz pevačicinog pravnog tima su nam potvrdili da će Vučkovićeva ponovo biti uz svoje dete. Kako su nam objasnili, dečak će dve nedelje živeti sa njom, a dve nedelje sa ocem, biznismenom Milanom Popovićem.

- Tačno je da će dečak od sada provoditi isti broj dana kod majke, kao i kod oca - rekli su nam Severinini advokati.

Kako saznaje Informer, pevačica je presrećna zbog ove vesti.

Foto: Instagram printscreen/severina

Severina

- Severina je mnogo patila proteklih meseci, ali nikada nije odustala od borbe za svog sina. Bila je spremna sve da učini kako bi dobila starateljstvo nad njim. Nikada nije izgubila nadu da će ponovo moći da živi sa njim - kaže naš sagovornik i dodaje da pevačica priprema iznenađenja za svog naslednika.

- Odlučila je da naruči tortu kada bude dolazio. Pokupovaće mu nove igračke i igrice za Soni. Uzbuđena je kao nikada ranije - tvrdi izvor Informera.

Podsetimo, Opštinski građanski sud u Zagrebu je 28. novembra 2019. godine doneo privremenu meru kojom je odlučio da dete živi sa ocem, koji je do sada samostalno brinuo o zdravlju i obrazovanju deteta. Severina je imala pravo da viđa Aleksandra samo 88 sati mesečno, što je veoma teško podnosila.

Milan ćuti

Milan Popović se juče nije oglašavao, nakon što je objavljivanja vest da je Severina ponovo dobila starateljstvo nad njihovim sinom. Informer je stupio u kontakt sa njegovim poslednjim advokatom Hrvojem Jukićem, međutim, on nam je poručio da više ne zastupa biznismena.

- Gospodin Milan Popović više nije moj klijent, tako da vam ne mogu ništa reći - kratko je poručio Jukić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 2 godine

Koliko čovek treba biti glup pa se oženiti ovakvom ženom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija