• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

31.08.2021

15:03

"PREVARENA SAM MATERIJALNO I MORALNO" Ivana Selakov povukla duetsku pesmu sa Acom Lukasom pa javno otkrila zbog čega!

printscreen

Estrada

"PREVARENA SAM MATERIJALNO I MORALNO" Ivana Selakov povukla duetsku pesmu sa Acom Lukasom pa javno otkrila zbog čega!

Podeli vest

Ivana Selakov i Aca Lukas posvađali su se samo dan nakon objavljivanja dueta "Svatovi", a pevačica je sve iznela javno, na svom Instagram profilu.

Naime, Ivana Selakov i Aca Lukas juče su objavili novu duetsku numeru "Svatovi", koja je, međutim, nakon svega 24 sata uklonjena sa Jutjuba.

Foto: printscreen Instagram selakov

Ivana Selakov

- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana - napisala je pevačica u svojoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Ovo, inače, nije bio prvi put da Ivana i Lukas sarađuju. Njih dvoje su prethodno snimili dve duetske pesme - "Daleko si" i "Omaklo mi se", a do sada su jedno o drugom u javnosti imali samo reči hvale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija