• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.Š.

01.09.2021

07:40

OSTVARILA JOJ SE ŽELJA! Milica Pavlović zarad serije pristala na mali honorar! Evo koliko je zaradila od snimanja!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

OSTVARILA JOJ SE ŽELJA! Milica Pavlović zarad serije pristala na mali honorar! Evo koliko je zaradila od snimanja!

Podeli vest

Milica Pavlović je za snimanje serije "Pevačica" dobila 500 evra po snimajućem danu, saznaje Informer.

Bez obzira na to što za samo dva sata pevanja folk zvezda zaradi čak 5.000 evra, za debitansku ulogu nije tražila veliki novac.

- Milica je imala 30 snimajućih dana, pa je od serije "Pevačica" inkasirala 15.000 evra. Njoj novac uopšte nije bio važan kada je prihvatila ulogu, jer je žarko želela da se oproba kao glumica - priča izvor Informera.

Foto: printscreen instagram/ senoritamilica

Milica Pavlović

Pavlovićeva je jedva čekala da se oproba u novoj profesiji:

- Njoj je velika čast što je dobila priliku da pokaže svoje glumačke sposobnosti. Još kada je videla da je okružena sjajnom glumačkom ekipom, među kojima su Igor Đorđević, Nataša Ninković i Miloš Timotijević, bila je oduševljena. Bukvalno bi pristala da snima i za džabe. 

Pevačica se za svako snimanje detaljno pripremala.

- Milica je uvek dolazila spremna na set i sa naučenim tekstom. Konstantno je išla na časove glume kako bi što bolje dočarala svoj lik. Dala je sve od sebe. Često je za svoju glumu dobijala pohvale od ostalih glumaca, koji su joj pomagali na snimanjima - objašnjava naš sagovornik. 

Gaga Antonijević: Milica nas 
je oduševila svojim talentom

Jedan od autora serije "Pevačica", Predrag Gaga Antonijević kaže da ga je Milica oduševila svojim talentom na kastingu:

- Milica se na kastingu izborila za svoju ulogu. Odlična je bila, oduševila nas je svojim talentom. Kada smo počeli snimanje serije, uverili smo se da smo odabirom Milice za jednu od glavnih uloga napravili dobar izbor.

Foto: printscreen

Predrag Gaga Antonijević

Milica je više puta isticala da je imala veliku tremu zbog snimanja serije "Pevačica".

- Poslednju scenu smo snimali napolju i sećam se da su počela da mi klecaju kolena kad sam izašla iz automobila i čula aplauz ekipe koja je brojala više od sto ljudi. U tom momentu sam imala bezbroj misli u glavi. Zadovoljna sam što sam uspela da odglumim sve ono što je tako vanserijska ekipa koja stoji iza serije očekivala od mene. Dok je trajalo snimanje serije, bila sam veoma obazriva i sve vreme sam samo razmišljala o tome da ispunim njihova očekivanja. Sada, sa ove tačke gledišta, kada sam uradila svoj deo posla, mogu da priznam da se ponosim - pričala je ranije pevačica.

Foto: instagram/senoritamilica

Milica Pavlović

Kriminalistička serija, za koju se spekulisalo da je inspirisana ubistvom pevačice Jelene Marjanović, počinje sa emitovanjem 11. septembra, svakog vikenda na kanalu Superstar. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija