• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Najzena/Informer.rs

01.09.2021

13:41

Ceca ogolila dušu i otkrila NEPOZNATE DETALJE iz svog života, a ono što je rekla o svom mlađem momku će sve IZNENADITI!

Estrada

Ceca ogolila dušu i otkrila NEPOZNATE DETALJE iz svog života, a ono što je rekla o svom mlađem momku će sve IZNENADITI!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu i progovorila o temama o kojima ne priča često. Ceca je govorila o načinu života, dijetama, starenju,menopauzi, psihoterapeutu i kakav ima odnos sa svojim momkom Bogdanom Srejovićem.

Iako je uveliko u petoj deceniji, Svetlana Ceca Ražnatović izgleda bolje nego ikada. Redovno se neguje, posećuje kozmetičara a svakog jutra ima rutinu koju nikada ne presače.

- Tempo života koji mi pevači vodimo u mnogome se razlikuje od onog koji vode ljudi koji se bave drugim profesijama. Meni se poslednjih meseci dešava da kada dođem sa koncerta bude već pet sati ujutru, te mi je tada san preko potreban. Ujutru postoje pravila kojih se godinama unazad pridržavam, to je ta jutarnja rutina, kada se umivate, hidrirate kožu, a potom doručak, jutarnja kafa i dan može da počne – rekla je Ceca.

Foto: Instagram/ceca__official

Svetlana Ceca Ražnatović

Starenje sa sobom takođe donosi i neminovnu menopauzu. Osim fizičkih promena, mnoge žene u ovom periodu se bore i sa psihičkim problemima i depresijom.

- Za sada ne razmišljam o menopauzi. A što se tiče psihe, ne mislim da su razgovori sa psihoterapeutom bauk. To su stručna lica koja nam kroz razgovor mogu dati hrabrosti da se osećamo bolje i da učinimo dobre stvari za nas. Mene je život nosio od nemila do nedraga, ali sam nekako uvek sama sa sobom uspevala da pronađem najbolje moguće rešenje. Uz sve to imala sam podršku prijatelja, a posebno moje porodice.

Njena kilaža ne oscilira mnogo s godinama, koji kilogram gore-dole. Kaže da je do skoro bila na dijeti, ali da se sada ipak malo opustila.

- Do nedavno sam bila na režimu, ali trenutno je faza kada upravo zbog tog tempa života ne stižem da jedem tačno na vreme i slobodno mogu da kažem da sam se malo opustila. Prija mi, ali mislim da ću brzo "preseći" i nastaviti da pazim šta unosim u svoj organizam.

Foto: informer.rs

Ceca pozira

Iako je milioni obožavaju, kaže da na prste jedne ruke može da nabroji ljude na koje može da se osloni u sred dana ili noći. Nikada se ne kaje ni zbog čega, jer kako kaže, od kajanja nema ništa.

- Stvari koje su prošle ne mogu se izmeniti. Pamtim tamo gde sam pogrešila, te se trudim da takve grešek više ne pravim. Za sada mi ide od ruke - rekla je uz osmeh Ceca.

Činjenica je da su sve Cecine veze bile sa mlađim muškarcima, a ona je otkrila da li je to zbog toga što se s njima mnogo bolje razume.

- Apsolutno. Kako drugačije - rekla je.

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cile

Ceca i Bogdan

Ceca je krajem prethodne godine otpčela romansu sa Bogdanom Srejovićem, koji je od nje mlađi devet godina. Ona je istakla šta joj je ta veza donela:

- Sve ono što jednoj ženi može da donese veza sa osobom koja vas razume i podržava na svim životnim poljima. To je danas retkost - kaže Ceca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija