• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

02.09.2021

23:30

PEVAČICA NAŠAMARANA U AMERICI! Čekala je AMERIKANCA, a onda je usledilo OVO - ŠOK ZA SVE! Evo šta se DESILO!

Estrada

PEVAČICA NAŠAMARANA U AMERICI! Čekala je AMERIKANCA, a onda je usledilo OVO - ŠOK ZA SVE! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Vesnu Zmijanac i Lepu Lukić veže dugogodišnje prijateljstvo, a jedan detalj iz njihovih druženja iznenadiće mnoge.

- Ja sam u Americi bila sa Lepom Lukić. Ona sela da kocka i ne odustaje. Čeka nekog Amerikanca da ga "ošuri", ali ništa. I kad odjednom priđe njena Milosija, majka njena. Kad poče da je šamara. Istog momenta je ustala i došla kod nas. Ona se više plašila majke nego ja - otkrila je jednom prilikom Vesna Zmijanac.

Foto: Zoran Sinko

Lepa Lukić

Kad se sve to završilo i prošlo mesec dana u Americi, ja neću kući. Osladile mi se pare. Pevala sam svaki vikend. Pun kofer para, ne znam šta ću sa njima. Pa, odsela sam bila u Šeraton hotelu, sve vam je jasno - završila je Vesna.

Foto: Novak Đurović

Vesna Zmijanac



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Seljana

pre 2 godine

"... Pa, odsela sam bila u Šeraton hotelu, sve vam je jasno - završila je Vesna...". Narod kaze: " Daj coveku novac i vlast i videces kakav je covek." Zasto ljudima toliko skoce apetiti, kada dodju do nekih para? Tumacenje: KOMPLEKSI, svih dimenzija. Znate ono "... imam pare sad mogu da budem sta hocu", a praziluk im iz d***ta viri. Seljana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija