• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

14.09.2021

07:48

DARKO LAZIĆ ZAKAZAO VENČANJE SA BARBAROM BOBAK! Pevač pravi VELIKO SLAVLJE u Brestaču - svadba pod ŠATOROM za 1.000 LJUDI!

printscreen instagram/barbara.bobak

Estrada

DARKO LAZIĆ ZAKAZAO VENČANJE SA BARBAROM BOBAK! Pevač pravi VELIKO SLAVLJE u Brestaču - svadba pod ŠATOROM za 1.000 LJUDI!

Podeli vest

Darko Lazić (29) zakazao je venčanje sa Barbarom Bobak (22)!

Pevač je rešio da u rodnom Brestaču napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu, i to pod šatorom!

Darko i njegova devojka uveliko prave spisak gostiju, kojih će, kako saznajemo, biti čak hiljadu!

 

 

- Darko se baš promenio nabolje otkad je sa Barbarom, uvek je nasmejan i više ne troši toliko para kao pre. Baš smo zadovoljni njime, ali i njegovom devojkom. Rekao nam je da nikad nije toliko voleo nijednu ženu. Sviđa mu se što je Barbara prirodna i spontana i što se bave istim poslom, pa često zajedno nastupaju. Nedavno ju je zaprosio i već su zakazali svadbu za proleće sledeće godine - kaže izvor Informera iz porodice Lazić.

Zvaće pola Futoga

Darko je bojažljivo predložio devojci da svadbu prave pod šatorom, a ona je to oduševljeno prihvatila!

- Barbara mu je rekla da baš takvu svadbu želi i da će napraviti opštenarodno veselje kakvo Srbija još nije videla! I ona ima veliku familiju u Futogu i želi da ih sve pozove. Samo s njene strane imaće više od 300 gostiju! I Darkova porodica je velika, a on planira da pozove i mnoge kolege, pa će sigurno pod šatorom biti oko hiljadu gostiju - priča naš sagovornik i dodaje da je tako veliku svadbu Darko planirao oduvek:

 

 


- On je celog života želeo da napravi baš takvo veselje, ali je to odbila njegova prva žena Ana Sević, a ni drugoj nevenčanoj supruzi Marini Gagić to se nije dopadalo. Ona je čak bila zgrožena što je Darkova porodica za prvi rođendan njihovog sina Alekseja ispred restorana pekla vola. Sećam se da je besno rekla da je to za nju "seljacizam"! Međutim, njegova nova devojka Barbara jedva čeka takvo slavlje, na kome sad planiraju da ispeku dva vola!

 

 

Nerazdvojni od maja

Podsetimo, Darko je sa Anom Sević bio u braku pet godina i imaju sedmogodišnju ćerku Lorenu. Nakon razvoda Darko je započeo vezu sa Marinom Gagić, s kojom ima dvogodišnjeg sina Alekseja. Barbaru Bobak upoznao je u junu ove godine i otad se ne razdvajaju. S njom planira i brak i porodicu.

- Želim da imam bar petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta - rekao je jednom prilikom Lazić.

Andreana kuma

Kuma na Darkovoj svadbi biće Andreana Čekić, koja je kumovala i na njegovom prvom venčanju sa Anom Sević!

- Andreana je tada bila Anina kuma, ali su njih dve prekinule prijateljstvo kad se Sevićeva razvela od Lazića! Međutim, Darko i Andreana su ostali veliki prijatelji i zato će ona sada biti njegova kuma na venčanju sa Barbarom - priča naš izvor blizak Laziću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Заказивао је он венчање и са Марином па сви знамо како се то завршило.

Deca veselje

pre 2 godine

Zeli da ima petoro dece? To znaci, po ovome do sada, petoro dece sa pet zena. Super. Sta reci za svadbu pod satorom, za 1000 gostiju? Sto bi to nas nasrod slikovito rekao, "pravo, cigansko veselje. Samo oni to mogu da naprave, a Darko bi mogao i da otpeva, pre vencanja onu staru dobru pesmu "Garavuso, kad bi moja bila,..."

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija