• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ T.M.

18.09.2021

09:00

BIVŠA "MINISTARKA" U VEZI SA SINOM POLITIČARA: Dačić je super SVEKAR, SNIMIĆEMO DUET

Printscreen You Tube

Estrada

BIVŠA "MINISTARKA" U VEZI SA SINOM POLITIČARA: Dačić je super SVEKAR, SNIMIĆEMO DUET

Podeli vest

Pevačica Milica Jokić (20) najavila je duet sa svojim budućim svekrom Ivicom Dačićem!

Bivša članica grupe "Ministarke" promovisala je tri nove pesme u društvu svog dečka Luke Dačića (22), njegove majke Sanje i sestre Andree. Predsednik Narodne skupštine Srbije nije bio na promociji svoje snajke, ali ju je savetovao kako da postane muzička zvezda.

Rano je za bebu

- Gospodina Ivicu poznajem duži niz godina, sve najbolje mogu da kažem o njemu. Sjajan je čovek, vrlo je ljubazan, normalan i drag. Savetovao me da budem uporna i da slušam samo sebe dok biram pesme - kaže Milica i dodaje da često ukrsti glas sa budućim svekrom, koji je inače poznat kao najmuzikalniji političar:

Foto: printscreen

Luka, Milica i Ivica Dačić

- Sa Ivicom najčešće pevam "Kad zamirišu jorgovani", baš voli tu pesmu. Rado bih snimila duet sa njim, ali to će se verovatno desiti ako nekad napusti politiku. I njegov sin Luka peva odlično!

Milica za Informer otkriva kako je postala Dačićeva snajka.

- Luka je veoma pristojan i vaspitan dečko, koji me je osvojio dobrotom i upornošću. Pre veze bili smo drugari. Poznajemo se šest-sedam godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više - kaže mlada pevačica i dodaje da joj je još rano za brak:

Sa Kijom više nije
u dobrim odnosima

Milica Jokić je bila članica grupe "Ministarke" i sa Kijom Kockar je snimila duet, koji je postao veliki hit.

- Sa Kijom sam se u grupi "Ministarke" lepo slagala, ali sada nismo u kontaktu. Dok smo zajedno nastupale, često smo pevale duet "Ne vraćam se na staro". Sada sama pevam tu pesmu kada je publika traži - kaže Milica.

- Rano je da pričam o svadbi i bebi. Još nismo počeli ni zajednički život. Iskreno, sada mi je karijera na prvom mestu.

Foto: Printscreen You Tube

Milica Jokić
Nije ljubomoran

Milica svakog vikenda nastupa, a u publici je uvek njen dečko:

- Luka dolazi često na moje nastupe, a njegov tata ne jer nema vremena... Dečko mi nije ljubomoran, naravno da mu ne smeta što sam pevačica.

Jokićeva, inače, od svoje 12. godine pokušava da se probije na estradi, pa je tako učestvovala u muzičkim takmičenjima "Neki novi klinci", "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde".
 

Foto: informer.rs

Milica Jokić daje izjavu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija