• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

22.09.2021

10:31

MARINA JE UMRLA OD TUGE ZA SINOM! Haris Džinović za INFORMER: Samo ona zna kako joj je bilo kad je videla SINA KOJI NE DIŠE! Miloševa SMRT je obeležila njen ŽIVOT!

Printscreen You Tube

Estrada

MARINA JE UMRLA OD TUGE ZA SINOM! Haris Džinović za INFORMER: Samo ona zna kako joj je bilo kad je videla SINA KOJI NE DIŠE! Miloševa SMRT je obeležila njen ŽIVOT!

Podeli vest

Marina Tucaković je umrla od tuge za sinom Milošem, kaže za Informer njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Haris Džinović.

Legendarni pevač i autorka najlepših hitova poznavali su se više od 35 godina. Za njega je napisala neke od najlepših pesama: "Rano je za tugu", "Poznaćeš me", "Traži, traži", "Odlazi, nestani"...

- Marina je bila majka, a majke umiru od tuge za decom. Ne postoji jača ljubav od te. Samo Marina zna kako joj je bilo kada je videla sina koji ne diše, a imao je samo 24 godine. Ona je žena koja je prerano ostala bez deteta i ta bol ju je postepeno uništavala. Miloševa smrt obeležila je njen život, ali je tu bol nosila dostojanstveno. Uvek je bila vedra i nasmejana, veliki zaje*ant. Ma koliko patila, to nije pokazivala. Bila je žena puna duha. Mi smo bili i kućni prijatelji, pa smo često kuvali zajedno. Moram da priznam da je bila bolja kuvarica od mene - kaže sa tugom u glasu Haris.

Džinović je ponosan što je imao čast da sarađuje sa ženom koja je napisala više od 6.000 pesama i koja je sarađivala sa svim velikim zvezdama.

- Ona je bila genije u poslu! Nije bilo bolje od nje, niti će biti. Umela je da napiše tekst za svaku vrstu muzike. Bila je čudo! Marina je mogla da bude broj jedan u Evropi i svetu, samo da je taj svet upoznao njen talenat. Na teritoriji bivše Jugoslavije je bez konkurencije bila broj jedan.

Foto: Aleksandar Jovanović

Haris Džinović

Haris i Marina započeli su saradnju još davne 1986. godine. Ubrzo su postali i prijatelji.

- "Ostariću, neću znati" je prva pesma koju mi je napisala. Tada smo počeli prijateljstvo i družili smo se sve do poslednjeg momenta, dok nije sirota umrla.

Mnogo godina posle tog prvog susreta sarađivali su i na projektu "Pinkove zvezde", gde su bili u žiriju.

- Bila mi je čast da sa njom žiriram u tom muzičkom takmičenju. Nikada se ni na šta nije žalila, već je pričala šta je novo od odeće i obuće kupila. Volela je da troši pare na šoping, uživala je u tome. Prerano je otišla, mogla je još dobrih 20 godina da proživi.

Miroslav Ilić: Nismo sarađivali, ali bili smo veliki prijatelji

Miroslav Ilić nikada nije sarađivao sa Marinom, ali bili su veliki prijatelji.

- Marinu i Futu poznajem milion godina. Nažalost, nismo druženje pretočili u saradnju. Pre nego što su ušli u narodnjačke vode, ja sam bio prvi pevač sa kojim su oni hteli da sarađuju. Bio sam kod Fute u studiju i pevao sam pesmu koju su mi dali, ali sam im brzo rekao da to nije za mene. Iako se nismo našli u muzici, bili smo baš dobri drugari. Marina je jedan od najplodotvornijih autora. Dok smo snimali "Pinkove zvezde", uživao sam i prihvatio da budem deo tog projekta samo jer je tako dobra ekipa bila - kaže Miroslav.

Čorba: Marinine pesme nisu tekstovi, već poezija

Bora Čorba, koji i sam piše tekstove, kaže da je Marina pisala najlepšu poeziju.

- Jako mi je žao moje drage prijateljice. Intenzivno smo se družili. Marina je uvek bila drugar, laf, prijatelj. Bila je veliki majstor da ubode hit i napiše pravi, pevljivi refren koji se pamti. Mnoge njene pesme nisu samo tekstovi već prava poezija. Setite se samo teksta pesme:" Ti samo budi dovoljno daleko". Ipak, za mene je njen najubedljiviji stih:" Moje suze padaju na gore". Strašno mi je bolno što je više nema - kaže Bora.

Ceca: Ugušiću se od tuge

Ceca je Marinu zvala "drugom majkom" i ne može da se oporavi od njene smrti:

- Još sam u stanju šoka. Jako me boli, osećam pritisak u grudima kao da ću se ugušiti od tuge. Ona je bila veoma lošeg zdravlja, nije se iznenada sve ovo desilo, ali mnogo je teško. Marina je za mene napisala 120 tekstova. Ona je neko ko je meni dao identitet i ko me je bezuslovno voleo - kaže Ceca. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija