• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

22.09.2021

18:58

Lukas IZREVOLTIRAN izjavom Mace Diskrecije, ŽESTOKO joj odgovorio: Ličim li ti ja na nekog UMOBOLNIKA?

Estrada

Lukas IZREVOLTIRAN izjavom Mace Diskrecije, ŽESTOKO joj odgovorio: Ličim li ti ja na nekog UMOBOLNIKA?

Podeli vest

Pevač Aca Lukas, iznervirao se zbog izjave starlete Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija.

Naime, Maca je tokom gostovanja u emsiji "Amidži šou" prošle noći, 21. septembra, na pitanje sa kojim muškarcem sa javne scene je bila, a da javnost za to ne zna, odgovorila da je to Aca Lukas.

Ovim povodom, sada se oglasio i Lukas.

- Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog - rekao je Lukas za "Telegraf".

Foto: HIT dodatak/informer

Aca Lukas

- Ne razmem, svako može na televiziji da kaže šta hoće za uspešne ljude! Evo, ja sam je*** Melaniju Tramp, zovi sad nju pa je pitaj za to, da vidiš da li će da kaže nešto što je tamo neki Aca Lukas rekao za nju, šta bi bilo - besneo je Aca.

Podsetimo, Macina majka Enesa Hodžić tvrdila je 2015. godine da je pevač njenoj ćerki "obećao da će je progurati u "Zvezde Granda", ali da od toga nije bilo ništa.

- Moja ćerka Senada Nurkić bila je s Acom Lukasom i on joj je platio za to. Dao joj je neki novčani iznos i obećao joj da će je progurati u "Zvezdama Granda", ali od toga ništa nije bilo. Nije ona bila s njim zbog para, nego da joj pomogne u karijeri. Na kraju se desilo to da ona nije htela pare, a on ju je iskoristio i ostavio - rekla je Enesa pre 6 godina.

Foto: Printscreen/Twitter

Maca Diskrecija

Lukas je još tada negirao da je imao bilo šta sa Macom.

- Dokle će, bre, ljudi više preko mojih leđa da dolaze do neke slave i popularnosti?! Nemojte me više zvati zbog te starlete i "Parova". Kako možete mene da mešate s njima? Nikad nisam čuo za tu osobu. Kakve, bre, "Zvezde Granda" - rekao je folker 2015. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 2 godine

Izvini Aco, ali verujem Maci. Ona je to sto jeste, ali je neposredna i iskrena, sto bi bas rekla za tebe da laze kada ima mnogo lepših i zgodnijih pevača da to nije istina. Pre nego nesto uradis razmisli o posledicama, pa ako mozes da se nosiš sa posledicama ti učini to, a ako ne mozes odustani, a sada sta je tu je zar ne?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija