• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

24.09.2021

14:03

EVO KOLIKO KOŠTA PONOS! Prodali su svoju PRIVATNOST i zgrnuli stotine hiljada evra! Nakon rijalitija kupili stanove vredne i do 180.000 evra!

Printscreen You Tube

Estrada

EVO KOLIKO KOŠTA PONOS! Prodali su svoju PRIVATNOST i zgrnuli stotine hiljada evra! Nakon rijalitija kupili stanove vredne i do 180.000 evra!

Podeli vest

Učesnici rijaliti programa zarade pozamašnu svotu novca tokom trajanja rijalitija, a neki su odlučili da nakon završetka kupe sebi nekretninu i da novac iskoriste pametno.

Pobednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar nakon rijalitija kupila je nekretninu vrednu 120.000 evra, dok je prošle godine pazarila još jedan stan. Ona je u jednoj emisiji istakla da nije kupila od nova njene majke Nadice, već da je sve sama zaradila.

Foto: printscreen

Kija Kockar

- Nisam mami kupila stan. Kupila sam još jedan stan, ali po njenom ukusu. To je stan koji sam kupila od svoje usteđevine, kao investiciju, jer ja već imam svoj stan. A ona će sama da raspolaže svojim honorarom koji bude dobila, sa kojim ja nemam veze. Uostalom, ona ima svoj trosoban stan u Zrenjaninu, gde živi sa bakom i gde će živeti kad izađe. To je stan mog dede, gde je odrasla moja mama i gde sam odrasla ja. Tako da stanem na kraj tim teorijama da je stan kupljen od prodaje stana ili njenog honorara. Ali jeste po njenom ukusu, pa jednog dana može da bude njen – izjavila je Kija nešto više od pre pola godine.

Foto: Instagram/Luna Đogani

Luna i Marko

Luna Đogani i Marko Miljković su pazarili stan u izgradnji na Bežanijskoj kosi, a nekretnina ima 80 kvadrata, tri sobe i veliku terasu, a košta oko 180.000 evra.

Budući roditelji rešili su da se skuće na ovoj lokaciji jer Lunin stan, u kom su do sada živeli na Novom Beogradu, nije dovoljno prostran.

Foto: informer.rs

Lepi Mića

Dugogodišnji učesnik “Zadruge” Lepi Mića kupio je vikendicu, kako je on istakao, za svoju dušu.

- To je bila želja ćerke Sare, kuća u Sremu, kuća koja mora da se ruši i pravi nova za neke male pare, penzija po stare dane. Ona hoće to da pravi - rekao je Mića.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Milica Kemez

Milica Kemez osvojila je drugo mesto u rijalitiju “Zadruga 4” i kao nagradu dobila je montažnu kuću, a ugovor je potpisala.

- Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata - rekla je Milica nedavno.

Foto: printscreen

Milica Kemez

- Evo upravo potpisujem ugovor za kuću. Izabrala sam kuću koju želim. Na iznenađenje svih nas, a i na moje najveće iznenađenje, dobila sam 62 metra kvadratna, tako da, sve one priče da sam dobila garažu apsolutno nisu istinite - rekla je Milica pre nekoliko nedelja na svom Instagram profilu, a onda i objavila izgled kuće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danijel

pre 2 godine

Nisam ja prostitutka ja samo naplacujem one stvari.Kako se maca diskrecija toliko eksploatise po Srbiji ako nema nase drzavljanstvo a ni radnu dozvolu????Smesni ste sa ajfonkama itd....

Ja

pre 2 godine

Promiskuiteti i mediokriteti, posebno Ljulja i Mica Svica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija