• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2021

19:26

IMALA SAM PRIVILEGIJU DA TE ZOVEM TATA! Ćerka pokojnog Nenada Nenadovića se DIRLJIVIM REČIMA OPROSTILA od OCA, pa otkrila detalje SAHRANE /FOTO/

TV Pink printscreen

Estrada

IMALA SAM PRIVILEGIJU DA TE ZOVEM TATA! Ćerka pokojnog Nenada Nenadovića se DIRLJIVIM REČIMA OPROSTILA od OCA, pa otkrila detalje SAHRANE /FOTO/

Podeli vest

Glumac Nenad Nenadović preključe je preminuo od posledica koronavirusa, a njegova smrt je mnoge ostavila u šoku.

Bol kroz koji porodica Nenada Nenadovića sada prolazi je neopisiv, ali su smogli snagu da se oproste od njega i javno. Ćerka Jana je podelila na svom storiju detalje vezane za komemoraciju i sahranu.

Ćerka Mina je takođe podelila emotivnu poruku.

- Dragi tata, zahvalna sam i ponosna što sam mogla da rastem i učim o životu pored tebe. Znam da nisi prihvatao i priznavao da si veliki, a bio si više nego što možeš i da zamisliš. Zaslužujepš da se o tebi priča svaka dan. Nikada nećeš biti zaboravljen, obećavam ti - piše između ostalog u poruci mlade glumice.

Foto: printscreen instagram

Janina objava

Oglasio se i Ljubomir Bulajić, emotivni partner Nenadove ćerke Jane.

- Nismo otišli na pecanje… Nismo opalili tu partiju sonija… Nismo stigli ni do Tare… Na ljubovijske krivine i Janinu mučninu zbog moje vožnje, daleko je i da mislim. Nismo stigli ni sve da ti kažemo. Ali vidiš, ja znam da si ti tu i da ni za šta od svega toga nije kasno. Znamo to svi. Tako da ćemo tek da pričamo, družimo se, putujemo i pecamo. Na kraju se sve svede na to koliko si puta nekome rekao da ga voliš. Ja možda nisam umeo i smeo da to kažem baš tim rečima, ali znam da znaš - piše u emotivnoj poruci koju je mladi glumac objavio na Instagramu.

Foto: printscreen instagram

Jana i Ljubomir

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59