• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

05.10.2021

09:25

SKUPLJA OD RONALDA I MESIJA! Nada Topčagić za nastup na Ibrinom rođendanu uzela BASNOSLOVAN HONORAR! Evo o kojoj SUMI je reč!

printscreen instagram

Estrada

SKUPLJA OD RONALDA I MESIJA! Nada Topčagić za nastup na Ibrinom rođendanu uzela BASNOSLOVAN HONORAR! Evo o kojoj SUMI je reč!

Podeli vest

Pevačica Nada Topčagić prisustvovala je rođendanu planetarno poznatog fudbalera Zlatana Ibrahimovića koji je organizovan u luksuznom hotelu u Milanu. IBrahimović je napunio 40 godina, a u njegovu čast vlasnica hita "Jutro je", razgalila je okupljene pesmom.

Po pisanju domaćih medija, Nada se iz Milana vraća bogatija za čak 30.000 evra, koliko je zaradila za nekoliko otpevanih pesama svom omiljenom fudbaleru.

Slavni fudbaler nije bio upućen u iznenađenje koje su mu njegovi prijatelji spremili. Oni su sami kontaktirali s Nadom da dođe na njegovu gala žurku kako bi mu priredili iznenađenje, što je ona oberučke prihvatila i ne znajući koliki će honorar dobiti za nekoliko minuta pevanja.

Foto: printscreen instagram

Nada Topčagić

Pevačica je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja, koji je prvi i otkrio da se Topčagićka nalazi u italijanskoj prestonici mode. Iako je to bilo potpuno iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

Na slavlje su, pored Nade, pozvani i brojni svetski fudbaleri. Pevačica nije odolela da sa pratiocima ne podeli deo atmosfere sa žurke, pa se fotografisala sa Zlatanovom suprugom i sinom, a njen muž Zlatko sa kapitenom Francuske Polom Pogbom.

Foto: printscreen instagram

Zlatan i Nada

Nada i Zlatan su razmenili i poklone, pa je tako Nada čuvenom fudbaleru dala portrete s njegovim likom, dok je on njoj darovao svoj dres sa potpisom. Pozvali smo Nadu, koja se već pakovala za povratak u Beograd, kako bismo čuli njene prve utiske o Ibri i njegovoj spektakularnoj žurki.

Pakujem se, pričaćemo o svemu kad se vratimo za Beograd - rekla nam je Nada.

Foto: printscreen instagram

Nada i Zlatan

Podsetimo, nakon saznanja da je početkom ove godine slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme "Jutro je", Nada Topčagić nije mogla da dođe sebi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 2 godine

Kad kažete mnogo uzela,pa to oni potroše za jedan ručak......nije puno neka se troši u zdravlju i veselju.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija