• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

07.10.2021

15:12

OVO JE REFREN NEOBJAVLJENE PESME MARINE TUCAKOVIĆ?! "Nekim čudom izlečena sam..." Reči će vas naježiti!

Estrada

OVO JE REFREN NEOBJAVLJENE PESME MARINE TUCAKOVIĆ?! "Nekim čudom izlečena sam..." Reči će vas naježiti!

Podeli vest

Još uvek neobjavljena pesma preminule Marine Tucaković trebalo bi da bude objavljena na albumu Nataše Bekvalac.

Naime, pevačica je u protekle dve godine vredno radila na novom albumu čije je izdavanje pomerala više puta, a na ovom projektu bi trebalo da se nađe i pesma za koju je tekst napisala slavna hitmejkerka.

Foto: Novak Đurović

Marina Tucaković

"Noćima od drugih sam te odvajala, Teškom mukom ponovo osvajala, Gladujem a ne slabim ni gram, Nekim čudom izlečena sam".

Ova pesma nosi naziv "Izlečena", što se u kontekstu Natašinog života verovatno odnosi na njen ljubavni život koji je, zbog tri razvoda, često bio tema domaće javnosti, ali kada se taj naziv čuje iz sadašnje perspektive, kada je Marina, nažalost, preminula nakon borbe sa opakom bolešću, mnogima se stegne srce od tuge.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nataša Bekvalac

- Jaoj, nisam znala da ćete to saznati. Sad sam se naježila. Ne mogu da kažem da ta pesma leči dušu, pre bih rekla da priča o duši – istakla je Nataša u emisiji "Ekskluzivno".

Podsetimo, Marina Tucaković je preminula 19. septembra posle duge borbe sa karcinomom dojke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija