• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

11.10.2021

07:45

HRVATSKA PEVAČICA NAS DECENIJAMA PRAVI BUDALAMA! Severina od '93. pljuje po Srbima, A U SRBIJI SE OBOGATILA!

Estrada

HRVATSKA PEVAČICA NAS DECENIJAMA PRAVI BUDALAMA! Severina od '93. pljuje po Srbima, A U SRBIJI SE OBOGATILA!

Podeli vest

Hrvatska pevačica Severina već skoro 30 godina pljuje po Srbiji i Srbima, a mi joj preko svega toga prelazimo, i još joj punimo džepove milionima!

Ona se obogatila u Srbiji, iako od početka karijere nije propuštala nijednu priliku da ponizi naš narod.

Prošle nedelje je poručila da su Srbi izvršili genocid u Srebrenici i da za to treba da budu osuđeni, a sa antisrpskom propagandom počela je još davne 1993. godine.

Ona je tada pevala na skupovima Tuđmanove HDZ, a kasnije se pravdala da je bila naterana.

- Ja sam imala 21 godinu i nisam imala pravo da kažem "ne" - pokušavala je kasnije da se opere Severina.

Svim srcem je bila uz Franju Tuđmana, nosila je majice sa njegovim likom, a javno je podržavala Šiptare s Kosova u borbi protiv, kako je govorila, srpske okupacije.

Kada je 1999. godine snimila album "Ja samo pjevam", na njemu se našla i pesma "Dodirni mi kolena" grupe "Zana". Hrvatska pevačica je tada sve šokirala objašnjenjem zašto se opredelila baš za tu numeru.

- To nije pesma beogradske grupe "Zana", nego albanske autorke Zane Nimani. Snimila sam je u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije - rekla je tada Severina.

Nema srama

Svi ovi antisrpski ispadi su se brzo zaboravili, pa je Vučkovićeva izgradila veliku karijeru u Srbiji, punila je koncertne hale i gradske trgove, a uzimala je ogromne honorare na velikim manifestacijama širom naše zemlje.

U isto vreme, planirala je 2009. godine da zapeva na proslavi 14. godišnjice "Oluje" u Kninu!

Koncert je bio zakazan, Seve je bila spremna da slavi zločin nad Srbima, ali tamošnje vlasti su joj otkazale nastup jer, kako su naveli, "sedi na dve stolice". Htela je, naime, tog avgusta da peva na proslavi "Oluje", a samo tri meseca kasnije da pravi koncert u Beogradu!?!

- Jadranka Kosor me je pozvala da pevam u Kninu za "Oluju". Po gradu su već imali plakate, a onda je iz državnog vrha došlo obaveštenje da je koncert otkazan. Kada su ljudi pitali zašto je otkazan, Vlada je odgovorila "zato što Severina ima koncert u Beogradu za tri meseca"... Vidite kako neko može lako da vam otkaže koncert samo zato što je na vlasti. Osetila sam se potpuno nemoćno - kukala je tada Severina.

Udarila i na patrijarha

Ali ni tu nije kraj... Ova pevačica je izjavila i da želi da glumi Dunju, ženu Ante Gotovine, u filmu koji hrvatskog zločinca predstavlja kao heroja. Istovremeno, srpskog generala Ratka Mladića uporedila je sa Hitlerom!?!

Da njenom sramnom ponašanju nema kraja, pokazala je i nedavno kada je uznemiravala srpskog partrijarha Porfirija jer je on navodno prijatelj sa njenim bivšim verenikom Milanom Popovićem.
"Pope, pope, družiš se sa krimosima", pisala je Seve patrijarhu.

Nakon što je javnost saznala da ga je proganjala i zahtevala izvinjenje, Seve je izjavila:

"Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu!"

Nakon Severininog ispada kada je sve Srbe optužila za genocid, Srbija je konačno progledala! Valjda joj nećemo opet sve zaboraviti!
 

ŠTA JE SVE RADILA PROTIV NAS

1993. pevala za HDZ, a mediji su pisali i da je nosila majicu sa likom Franje Tuđmana
1999. snimila pesmu "u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije"
2006. godine se nudila da glumi u filmu koji hrvatskog zločinca Ante Gotovinu predstavlja kao heroja
2009. htela da peva na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Kninu
2021. (mart) srpskog generala Ratka Mladića nazvala Hitlerom
2021. (septembar) vređala patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija
2021. (oktobar) optužila Srbe da su genocidan narod

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gordana

pre 2 godine

Zašto isto pišete kad niko nesme da joj udari zabranu ulaska u Srbiju?

Ogi

pre 2 godine

Nema veze, zato su je Srbi trpali do iznemoglosti!

Rodoljub

pre 2 godine

Treba joj zabraniti da peva u srbiji,kao sto ni nasi ne mogu da pevaju tamo

Goga

pre 2 godine

Šta ćete uraditi u vezi sa tim?!!! Pozvati bestiju da održi još koncerata,to jedino možete da uradite. Ma jadnici.

boki

pre 2 godine

Nije Severina jedina mnogi pljuju po Srbiji a dolaze u Srbiju da iskoriste za svoj biznis.Drzava mora ostro reagovati i nedozvoliti da u Srbiju svako ulazi i vrslja po Srbiji cak vrsi i krivicba dela .Postujmo sebe i svoju drzavu jer i drugi u okryzenju to rade

Đuđa

pre 2 godine

Zabraniti joj ulazak u Srbiju i sve pesme joj maknuti iz etra. Ovde nek' zarađuje samo na pornićima, you tube joj to garantuje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija