• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.10.2021

08:35

OD POSLANIČKE KLUPE DO LAZE LAZAREVIĆA! Nevena Stamenković primljena je sinoć u PSIHIJATRIJSKU USTANOVU!

Estrada

OD POSLANIČKE KLUPE DO LAZE LAZAREVIĆA! Nevena Stamenković primljena je sinoć u PSIHIJATRIJSKU USTANOVU!

Podeli vest

Iako se u medijima prvobitno pojavila informacija da je Ivana Stamenković Sindi sinoć hospitalizovana, istina je da je zapravo njena sestra Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe "Models", oko 21.30 časova primljena u bolnicu Laza Lazarević.

Nekadašnja pevačica je uz pratnju patrole odvezena u pomenutu bolnicu. Prema neproverenim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Foto: printscreen

Nevena Stamenković

Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju, piše "Kurir".

Podsetimo, Nevena je bila poslanica u Skupštini Srbije, a pisalo se da ju je majka tukla, kao i da je bila u policiji, što je sve demantovala.

Foto: printscreen

Nevena Stamenković

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - pričala je 2018. godine Nevena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija