• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

13.10.2021

09:06

BIVŠA POSLANICA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Majka zvala HITNU POMOĆ, ali pošto je Nevena POMAHNITALA, POLICIJA je morala da je OBUZDA i odveze u LAZU LAZAREVIĆ

Estrada

BIVŠA POSLANICA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Majka zvala HITNU POMOĆ, ali pošto je Nevena POMAHNITALA, POLICIJA je morala da je OBUZDA i odveze u LAZU LAZAREVIĆ

Podeli vest

Bivša članica grupe "Models" Nevena Adžemović Stamenković završila je u ponedeljak uveče u bolnici "Laza Lazarević"

Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka pozvala Hitnu pomoć. Kako lekari nisu uspeli da je smire, tražili su asistenciju policije, koja im je pomogla da obuzdaju uznemirenu "modelsicu" i odvedu je u bolnicu.

- Nevena je bila razjarena i veoma agresivna. Majka je pokušavala da je smiri, ali bezuspešno. Kada je videla da ne može da dopre do ćerke, pozvala je Hitnu pomoć. Ekipa je brzo došla na adresu, ali je Nevena bila toliko pomahnitala da nisu uspeli da je obuzdaju i da joj daju lek za smirenje. Zato su morali da pozovu policiju, uz čiju pomoć je oko 21.30 prevezena u bolnicu "Laza Lazarević" - kaže izvor Informera blizak porodici bivše pevačice i poslanice.

Foto: Tanjug

Nevena Adžemović

Kako navodi naš sagovornik, lekari će utvrditi da li je Nevena bila pod dejstvom nekih nedozvoljenih supstanci:

- Izvađena joj je krv i poslata na analizu da bi se utvrdilo da li je bila pod dejstvom alkohola, lekova ili nekih nedozvoljenih supstanci. Doktori su odlučili da je zadrže na posmatranju da vide šta je uzrok njenog agresivnog ponašanja i da li joj je potrebno dalje bolničko lečenje. Ona je trenutno na terapiji, svesna je i komunikativna. Hoće li ostati na psihijatriji duže, odlučiće lekari za nekoliko dana - objašnjava Nevenin prijatelj.

On dodaje da su svi u porodici veoma uznemireni.

- Ivani Stamenković Sindi oko 22 časa počeo je da zvoni telefon jer se proširila vest da je ona doživela nervni slom. Bila je u potpunom šoku i odmah je sve demantovala na društvenim mrežama. Tek kasnije joj je majka javila šta se dogodilo Neveni. Obe su veoma uznemirene i nadaju se da će doktori moći da joj pomognu.

Foto: Printscreen You Tube

Nevena Adžemović

Nakon stresa koji je proživela zbog sestrinog nervnog sloma, Sindi je isključila mobilni telefon. Nije želela da odgovara na pozive brojnih novinara, ali ni prijatelja koji žele da saznaju sve detalje.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija