• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

15.10.2021

11:10

MILICA MILŠA ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU ZBOG MARKA ŽIVIĆA: Bolesti su VELIKO ZLO, nisam spremna za....

Printscreen You Tube

Estrada

MILICA MILŠA ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU ZBOG MARKA ŽIVIĆA: Bolesti su VELIKO ZLO, nisam spremna za....

Podeli vest

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 50. godini nakon borbe sa koronavirusom, a kolege ne mogu da veruju ga da više nema

Glumac i kolega Marka Živića, Ivan Tomić, prisetio se saradnje sa njim i otkrio koliki je profesionalac bio.

- "Ne igraj na Engleze" to je predstavlja kroz koju je naš odnos rastao. Bio je veliki profesionalac, čovek koji se davo svojim ulogama. Davao se do daske i preko toga, nije se štedeo. Kada je on za stolom nikad nije bilo dosadno. Donosio je dobru energiju, ljude po bolnici je podizao i zabavljao - rekao je glumac Ivan Tomić sa suzama u očima dok se prisećao svog kolege i dodao da predstava u kojoj su zajedno igrali više neće postojati:

Foto: printscreen TV Prva

Ivan Tomić

- Nema te predstave bez Marka.

Milica Milša se uplakana uključila u jutarnji program na "Prvoj" televiziji i zaplakala jer ne može da se pomiri da Marka više nema.

Foto: printscreen TV Prva

Milica Milša zaplakala

- Ja još uvek ne verujem da pričamo o Marku u prošlom vremenu, nisam spremna da mu kažem "zbogom". Verovala sam da će biti dobro. Bolesti su veliko zlo. Marko je mlađi od mene, nisam spremna za odlazak kolega koji su mlađi od mene.

Glumica Miljana Gavrilović koja je igrala u seriji "Folk" zajedno sa Markom Živićem priznaje da joj je dosta pomogao na samom početku karijere.

- Nisam mogla da prihvatim činjenicu da se to desilo. Bio je najpozitivniji čovek koga sam mogla da sretnem. Umeo je da ulepša svačiji život. Teško mi je da govorim u prošlom vremenu o njemu.

Glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Foto: Printscreen You Tube

Preminuo Marko Živić

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama "Kad su cvetale tikve", "Ne igraj na Engleze", "Sviraj to ponovo Sem", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Delirijum tremens", a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju "Marko Živić šou" na TV Foks.

Četiri godine je bio u braku sa Natašom Pavlović, srpskom voditeljkom, od koje se razveo pre više od deceniju. Bavio se i humanitarnim radom. Takođe je vodio i kviz od 5 ciklusa "Zdravo Evropo". Od januara 2015. godine učestvovao je u talent-šou programu "Audicija", koji se emitovao na televiziji Pink, kao jedan od članova žirija.

Dao je glas medvedu Baluu u srpskoj verziji "Knjige o džungli 2", Nim Galuu u sinhronizovanom filmu "Epik", Rafaelu u filmovima "Rio" i "Rio 2", Miru u filmu "Artur i Minimoji" i mišu Mortonu u sinhronizovanoj verziji "Hortona."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lavica

pre 2 godine

Odlaze divni, dragi dobri ljudi ! Oni ne umiru , ostaju u srcima onih koji su ih voljeli, koji nastavljaju da ih vole ! Marko je otisao na zalost prerano, ali voljen od svih, to je utjeha koja mnogima ce biti nedostizna !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija