• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

26.10.2021

19:00

ANA BEKUTA ZAVRŠILA NA ULICI I TO BEZ DINARA?! Težak period za pevačicu - sve joj je uzeo?! Javno progovorila o svemu, pa otkrila šok detalje!

Ivan Dobričić

Estrada

ANA BEKUTA ZAVRŠILA NA ULICI I TO BEZ DINARA?! Težak period za pevačicu - sve joj je uzeo?! Javno progovorila o svemu, pa otkrila šok detalje!

Podeli vest

Ana Bekuta godinama unazad uživa u ljubavi s Milutinom Mrkonjićem, pre koga je volela muškarca zbog kog je mnogo propatila. Nakon razvoda od muzičara Predraga Vidovića, pevačica je navodno tada ostala na ulici i bez dinara - tada su joj u pomoć prvo potrčale kolege kojima to nikada neće zaboraviti.

- Ana je nepunih godinu dana bila u braku sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, a kada su se razišli ona je upoznala bubnjara Predraga Vidovića Preju. Sa njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živeli su u Šapcu, a Ana je tada imala velike hitove i lepo zarađivala. Sve pare je uložila u kuću u kojoj je živela sa Prejom, iako je sebi mogla da kupi stan. Kada su se razveli 1992. godine, Preja joj je sve uzeo i ona je ostala bukvalno na ulici bez dinara. Tada je otišla u Beograd, a on se veoma brzo nakon toga oženio i ima i decu. Ani su tada u pomoć pritekli prijatelji Aca i Biljana Ilić. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živela. Plaćala im je kiriju, ali nešto minimalno - ispričao je izvor, a i Ana je jednom prilikom o tome govorila.

Foto: Zoran Sinko

Ana Bekuta

- Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Verovatno mnogi misle da sam tada imala brdo para, ali istina je sasvim drugačija. Moja sestra milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… - pričala je pre nekoliko godina Bekuta za Svet, i dodala:

- Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja. A na sceni ništa nije smelo da se primeti, i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisli. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveno osiguranje. Prosto sam se i izborila za opstank svoje porodice i na to sam veoma ponosna - ispričala je, dostojanstevno ne pomenuvši razvod niti ičiju krivicu.

Anin prijatelj Aca Ilić koji je odmah pritrčao da pomogne, prisetio se tog doba i Anine borbe.

Foto: Novak Đurović

Aca Ilić

- Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi. Nije to bio odnos stanodavac, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njim - ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Viktor

pre 2 godine

Koga briga za matoru ravu. Ostavila dete po rodjenju.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija