• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

31.10.2021

18:30

ŽESTOKO ISPROZIVAO ĐANIJA U ZVEZDAMA GRANDA: NE IDEM NA CIPELIĆEVE NASTUPE! Haos pred kamerama - pevač se odmah oglasio, a evo šta je rekao!

Marko Đoković

Estrada

ŽESTOKO ISPROZIVAO ĐANIJA U ZVEZDAMA GRANDA: NE IDEM NA CIPELIĆEVE NASTUPE! Haos pred kamerama - pevač se odmah oglasio, a evo šta je rekao!

Podeli vest

Član žirija muzičkog takmičenja Đorđe David potkačio je Đanija u emisiji "Zvezde Granda".

Naime, dok je pričao o Đaniju, Đorđe ga je oslovio sa "cipelić", aludirajući na to da je Trajković na jednom privatnom veselju, gde je pevao, pio iz nošene cipele jednog gosta.

Foto: Marko Đoković

Đorđe David

- Ove pesme se ne pevaju tako, ti si sa tvojim figurama i fazonom potpuno u pop maniru pevao to - rekao je Đorđe.

- Đole ide na nastupe Đanija, on to tačno zna kako treba - dobacio je Saša Popović, a onda je Đorđe ponovo isprozivao Đanija.

Foto: Žarko Radovančev

Radiša Trajković Đani

- Ne, ne, cipelićeve nastupe nisam imao priliku nikad da gledam. Cipelićev opus ne poznajem - rekao je Đorđe.

Podsetimo, David je, nakon što su se u javnosti pojavli Đanijevi snimci kako pije iz cipele, opleo po folkeru, ističući da je njegov postupak jadan.

- Nikad u životu to sebi ne bih dozvolio ni za milion evra. To je moj stav. Siguran sam da i među rokerima ima ljudi koji bi za te pare okopali vinograd ako treba, ali ja postavljam granicu i na neke stvari sam stvarno gadljiv. Malo je jadno, ali to je stvar odrastanja i vaspitanja. Ja se još uvek družim sa ljudima koji imaju blama - rekao je tada Đorde.

Tada je nakon muzičarovog komentara Trajković žestoko uzvratio.

- Đorde bi dao sve na svetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 evra i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 evra. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lepo u društvu koje vas okružuje. Đorde je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem. Nikoga od kolega ne komentarišem, to znaju svi. Ne zanima me ko koliko pije, kako se ponaša, s kim je i šta radi. Imam zdravu i skladnu porodicu, nemam trzavica, hvala Bogu, dobro radim, pa i nemam vremena da ih trošim na stvari koje me ne zanimaju. Gledam sebe i svoje dvorište, ali kad me neko iznervira tako glupim komentarom, ne mogu da ne reagujem - rekao je Đani tada, a isto je potvrdio i sada:

- Nemam šta novo da dodam za njega, sem istog onog što sam rekao i tada - bio je kratak Trajković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija