• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

04.11.2021

09:56

LEPA LUKIĆ PRIMA ČAK TRI PENZIJE! Pevačica otkrila KOLIKO PARA JOJ LEŽE NA RAČUN SVAKOG MESECA! Kada budete videli koje su cifre u pitanju, ŠOKIRAĆETE SE!

Estrada

LEPA LUKIĆ PRIMA ČAK TRI PENZIJE! Pevačica otkrila KOLIKO PARA JOJ LEŽE NA RAČUN SVAKOG MESECA! Kada budete videli koje su cifre u pitanju, ŠOKIRAĆETE SE!

Podeli vest

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić otkrila je do sada nepoznate detalje iz života! Naime, ona prima čak tri penzije, i to jednu koju je stekla godinama radnog staža, nacionalnu i kanadsku penziju koju je nasledila od pokojnog supruga

Ona je prvi put rekla koliko joj svakog meseca leže na račun, i to zbog pitanja da li od tih penzija može da se živi.

- Nacionalna penzija mi je 60.000 dinara, a ova druga 90.000 dinara. I imam kanadsku penziju od 1.000 evra. Može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa - rekla je Lepa, a onda objasnila odakle joj sve tri penzije:

Foto: Printscreen You Tube/TVKopernikus

Lepa Lukić

- Nacionalnu penziju nisam jurila. Bila sam u Americi i kada sam se vratila, čula sam se s nekim ljudima koji su mi rekli da sam je dobila. Država me je priznala. Prvih 10 godina sam plaćala penziono i socijalno osiguranje, a kada me je država prihvatila, sve je ona plaćala. Ja sam dobila i status istaknutog umetnika, tako da sam prvu penziju dobila sa 35 godina radnog staža i 55 godina života. Država je videla koja sam sva priznanja dobila, to sam i priložila - rekla je Lepa Lukić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

sramota dsta je bre tih nacionalnih penzija ako su neki nesto i zaslužili dajte im medalje plakete a penzija zna se to je zarađena kategorija mi smo rintali za tu crkavicu a njima daju više a uživali putovali ,kockali,provodili se i onda još nacionalnu penziju sramota

Kler Frejzer

pre 2 godine

Cekaj stani malo. Kako moze da prima i porodicnu penziju pored svoje? Uslov za ostvarivanje prava na porodicnu penziju je da se obustavi starosna. Nesto tu nije kako treba. I valjda ce neko proveriti ove njene navode.

Ja

pre 2 godine

Njubu porodicna penzija joj je iz Kanade. Ne pravi se pametan.

raca

pre 2 godine

Šta je bre vama pa borila se pod jorgan planinom , ubojito oružje imala , čašu , flašu i špil od 52 junaka , a oni jadnici od rudara koji tone uglja iskopaše ................................................................................ SRAMOTA DO NEBA

ringispil

pre 2 godine

Sve su to platile pijandure, probisveti i dokone barabe slusajuci i placajuci koncerte i slave. Te barabe sada nema pas zasta da ujede a lejdi prima tri penzije. KAKVI JUNACI NACIJE TAKVA I NACIJA.

Rade

pre 2 godine

Samo ti babo kenjaj, pa kada ti dođu posetioci, biće ti kriv dudko ! ! ! ! ! !

Car

pre 2 godine

Ovoj pjanduri i kockaru malo je da ima jos 3 penzije pored ovih.

Teodor

pre 2 godine

Nacionalna penzija jeste 60.000, kanadska je možda toliko koliko je navela, ali ta treća od, navodno, 90.000 je lažan iznos. To je njena redovna penzija iz "radnog odnosa", tj. iz umetničkog radnog staža koji joj je priznat kao samostalnom umetniku. Najveća umetnička penzija u Srbiji za istaknute umetnike sa punim radnim stažom iznosi 62.000. Prema tome, ta treća je naduvana cifra.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija