• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

05.11.2021

13:55

ŠOK SAZNANJE - STANIJA IMALA DOGOVOR SA PRODUKCIJOM - OVAJ ZADATAK JE MORALA DA ISPUNI TOKOM UČEŠĆA U ZADRUZI!

Insajder/Marko Đoković

Estrada

ŠOK SAZNANJE - STANIJA IMALA DOGOVOR SA PRODUKCIJOM - OVAJ ZADATAK JE MORALA DA ISPUNI TOKOM UČEŠĆA U ZADRUZI!

Podeli vest

Od kako je napustila Zadrugu, Stanije Dobrojević glavna je tema u domaćim medijima. Kako je već svima poznato starleta je bila specijalni učesnik pete sezone, a sada je konačno otkila koja je bila njena misija u Zadruzi

- U Zadrugu sam ušla kao specijalni gost, rijaliti zvezda koja ima svoj status i ime. Moj zadatak je bio da svojim prisustvom utičem na ponašanje devojaka kako da se istaknu, sređuju, da zavrte priču. I uspela sam - počela je priču Stanija za "Star", pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Stanija Dobrojević

- Najveći uticaj sam imala na Dalilu koja je odlučila da po svaku cenu postane bitna, mada na pogrešan način. Toliko se zavrtela njena priča da u ovom trenutku nema potrebe da se vraćam u Zadrugu.

Stanija se zatim osvrnula na vezu Dalile i Filipa Cara, sa kojim je prevarila muža Dejana Dragojevića.

- Dalila je izgustirala Dejana, odlučila je da promeni život iz korena i ostavila bi ga svakako, bilo je pitanje samo kada će to da se desi. Sigurno je da je Car ubrzao taj rastanak. Sa druge strane, Caru je izazov da osvoji udatu ženu, a Dejan ispašta zbog svega toga i sav bol ide njemu, što opet nije fer - rekla je starleta.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Stanija Dobrojević

Stanija je zatim navela da će ulazak Maje Marinković, Filipove bivše devojke, i te kako može da poremeti Dalilu i Cara.

- Ma, naravno, kako da ne može. Maja da pucne prstima može da ih rastavi. Dalila se možda njenog ulaska i pribojava, jer je svesna da Car nije raščistio sa Majom, a poznajući nju, rijaliti će tek da počne, ima da gori kada Majče uđe - rekla je Stanija.

Ona se zatim osvrnula na nastavak svoje muzičke karijere.

Foto: printscreen

 

- Čim sam izašla iz Zadruge, dobila sam ponudu od mog muzičkog tima za privatni nastup, 10.000 evra za samo sat vremena, da se pojavim i otpevam pesme na plejbek. Bila sam u šoku, ali i poprilično skeptična što se te ponude tiče. Odbila sam taj nastup, ali smo se dogovorili da napravimo još jedan krug po našim diskotekama - objasnila je Stanija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija