• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

08.11.2021

12:55

PROKLETSTVO ILI SUJEVERJE? EVO KOJE JAVNE LIČNOSTI SU NAS NAPUSTILE U 67. GODINI ŽIVOTA!

printrscreen

Estrada

PROKLETSTVO ILI SUJEVERJE? EVO KOJE JAVNE LIČNOSTI SU NAS NAPUSTILE U 67. GODINI ŽIVOTA!

Podeli vest

Domaću javnost uzdrmale su smrti velikih zvezda, a jedna stvar je svima zajednička.

Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 67. godini nakon teške bolesti. Javnost je ostala zatečena nakon ove vesti jer je pevač želeo da svoju bol zadrži u krugu porodice i najbližih i malo ko je znao sa kakvim problemima se nosio.

Foto: Pedja Milosavljević

Marinko Rokvić

Marinko je samo jedan od velikih zvezda domaće scene koji su poslednjih godina preminuli, a ono što je zajedničko jeste da su svi umrli u 67. godini. Tako su nas u istoj dobi u poslednjih godinu dana napustili Đorđe Balašević i basista Riblje čorbe Miša Aleksić, a dve godine ranije u saobraćajnoj nesreći i u 67. godini život je izgubio Šaban Šaulić.

Foto: Novak Đurović

Šaban Šaulić

Nakon borbe sa korona virusom Đorđe je iznenada preminuo, a zbog njegove smrti zanemela je ne samo Srbija nego cela bivša Juga. On je tri dana proveo na Infektivnoj klinici zbog upale pluća, a lekarima se javio tek kada su se simptomi pogoršali.

Foto: printscreen

Đorđe Balašević

Nakon njegove smrti rodni Novi Sad oprostio se na najlepši način, dok su ljudi širom regiona palili sveće, ostavljali ruže i bele zečeve u njegovu čast.

Foto: printscreen

Miša Aleksić

Basista Riblje čorbe takođe je preminuo od posledica korona virusa u 67. godini. On se dve nedelje lečio u KBC "Bežanijska kosa", stanje mu se pogoršavalo, završio je na respiratoru i izgubio bitku.

Pre dve godine kralj narodne muzike izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Pijani vozač bez dozvole udario je u automobil u kojem je bio pevač, a uprkos borbi lekara, Šaban nije izdržao.

Među njegovim poznatim pesmama i interpretacijama su "Bio sam pijanac", "Dođi da ostarimo zajedno", "Dva goluba bela", "Sneg je opet, Snežana", "Gordana", "Otišla si tugo moja", "Uvenuće narcis beli", "Samo za nju", "Odlaziš, odlaziš".

Foto: Printscreen You Tube/Smokvin list

 

Omiljena pozorišna, filmska i TV glumica Vera Zima umrla je juče u Zagrebu u 67 godini života.

Glumica je rođena u Metkoviću 1953. godine, a do 18 godine živela je u Pločama, otac joj je bio slovačkog porekla te je i ona sama izvrsno govorila slovački jezik.

Zimina glumačka ostvarenja još će se dugo pamtiti, a publika ju je posebno zavolela kao Ružu Kosmički u popularnoj humorističkoj seriji "Odmori se, zaslužio si" gde je glumila uz pokojnog Ivu Gregurevića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija